torsdag 24. november 2011

Vi trenger DIN hjelp


Det nærmer seg sesongslutt for podcasten vår, 0330 Sjekkeskolen. Men vi planlegger jo en sesong til, etter den massive populariteten showet har fått.

MEN, vi lurer litt på disse karakterene våre. Etter litt motstridende feedback om hvorvidt dere liker Alpha-Tom eller ikke, er det på tide med en liten poll.

Gå inn her og stem:

http://on.fb.me/vOkdN0

Pollen er åpen helt frem til søndag!

-0330

8 kommentarer:

 1. Aiaiai, ser stygt ut for Alfa-Tom!:D

  SvarSlett
 2. Jeg liker Alfa-Tom! Han har til dels stor underholdningsverdi, det samme går for Torben og LP.

  Når det er sagt, så synes jeg ikke de fortjener så mye sendetid - av den enkle grunn at det spiser av tiden dere kan bruke til.. vanlig prat om forskjellige andre tema. Diskusjonene dere har er både saklige og morsomme å høre på; dere trenger ikke sketsjer for å lage god stemning :)

  Jeg ville altså stemt nei. Om jeg hadde face.

  Jeg er SJOKKERT over diskrimineringen! ;)

  SvarSlett
 3. Kunne dere ha skrev litt om skyggesidene ved sjekking? Dere skriver jo om så mye annet at dette kunne vært et tema å nevne.

  Stikkord: Hedonisme, arroganse, deprimert storsjekker, utroskap, sexavhengighet, psykisk problemer

  - Anonym 1337

  SvarSlett
 4. Anonym: vi definerer sjekking som det å treffe en person av det motsatte kjønn og så gjøre noe aktivt for å få noe mer enn vanlig vennskap til å skje med vedkommende. Altså noe de fleste mennesker gjør men som ikke alle er like flinke til. Jeg tror nok det kan gå an å bli "hekta" på å treffe nye mennesker, og at det kan oppleves desillusjonerende å miste eventuelle forestillinger om the one osv, så noe i den gata hadde vært interessant å skrive om. Synes nok allikevel du tar litt hardt i, mitt intrykk er definitivt ikke at det er noen kausal sammenheng mellom det å være flink til å sjekke og det å være arrogant og ha psykiske problemer... snarere tvert om:)

  SvarSlett
 5. Hei! Jeg ville også stemt nei dersom jeg hadde face..
  Jeg ser ikke helt humøret med disse karakterene.
  Men ellers liker jeg podcasten godt:)

  Jente 27

  SvarSlett
 6. Anders vil slippe å anmelde neste sesong ser jeg:D

  SvarSlett
 7. Nope, Anders skal nok fortsette å anmelde... han har ikke noe valg:)

  SvarSlett
 8. Savner Kim, og moteposter.

  Sondre, jeg sliter også med å gå ned i vekt, så gjerne noen poster om det også. Ellers kunne jeg trenge noen tips på forumet.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...