tirsdag 8. november 2011

Podcast: Hvordan sjekke jenter sammen med en kompis?

Du er på byen sammen med bestekompisen din og begge har lyst til å komme i kontakt med jenter. Men hvordan bør dere gå frem? 

Anders og Andreas er i studio med Sondre for å gi deg svar. Vi har også svart på spørsmål fra spørsmålsrunden vår, tatt en tur ut for å finne ut hva Alfa-Tom driver med om dagen, og Anders er selvfølgelig tilbake med Anders Anmelder.


Velkommen til 0330 Sjekkeskolen!


Du kan høre på rett fra bloggen ved å trykke play på denne spilleren:
Hvis du har iPhone/iPod/iPad, eller iTunes installert på datamaskinen din kan du abonnere, og da blir nye episoder automatisk lastet ned. Det kan du gjøre ved å trykke på denne linken.

Hvis du har Android-telefon kan du høre på oss (eller laste ned programmet som mp3) herfra, eller du kan du benytte denne RSS-feeden.

-0330

PS: Rate oss gjerne på iTunes hvis du liker oss og kom gjerne med feedback, ros og smisk i kommentarfeltet! 

9 kommentarer:

 1. Er navnet 0330 en frekk referanse til "primetime" på byen? :) (Og selvfølgelig, hvorfor er uncharted 3 så fett?)

  SvarSlett
 2. Elsker slutt-vitsene!
  Alltid gull :)

  SvarSlett
 3. ikke la det gå så lang tid til neste gang, Anders. Jeg har savnet deg! :) Dere er supre! Tirsdag er nesten blitt min favoritt-dag

  SvarSlett
 4. " Vi har bestemt at jeg er på sånn lavkarbodiett da...

  ho ho ler meg ihjel

  SvarSlett
 5. Sondre, du er ikke 176 cm!
  Hvorfor lyver du deg høyere enn du er?

  SvarSlett
 6. Så man skal velge venner ut fra stil og attraktivitet, slik at vi kan sole oss i glansen deres og fremstå som mer attraktive selv? Hva med oss som ikke er 14 år lenger- hvilke kriterier skal VI velge vennene våre ut fra? Personlighet?

  Noen ganger, synes jeg at dere drar prinsippet om "sosial verdi" litt for langt... Det er fint å passe inn, men det er mer sexy å være litt outsider, og tørre å gå med klær som ikke er siste skrik (ja, man kan fortsatt kle seg fint uten å se ut som en moteblogger). I allefall i min verden.

  SvarSlett
 7. @LaLaLa: Da tror jeg du har overtolket hva vi sa. Jeg sa aldri at man ikke skal ha venner som ikke er attraktive. Poenget var bare at kule venner trekker deg opp. Og med kul mener vi NETTOPP bra personlighet.

  Jeg tror også du bør ta en kikk på artiklene vi har skrevet om klær, da vi absolutt ikke anbefaler folk å "følge moten" eller å "se ut som en moteblogger". Sondre har til og med skrevet en artikkel hvor han påpekte at det er stor forskjell på å kle seg "moteriktig" og å kle seg "attraktivt". Klestipsene vi har gitt på bloggen er stort sett å velge klær med riktig passform, og som har en KLASSISK og TIDLØS look.

  SvarSlett
 8. sweet! hvor ofte tenker dere å skrive innlegg om dagen forresten? :)

  SvarSlett
 9. Lavkarbo ftw! Anonym: Eh, jo:) Men er seff +/- 1 cm eller to m eller uten sko.

  Bra svar Andreas, enighet.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...