mandag 9. januar 2012

Når hun bruker han sine klær

Jeg kom tilfeldigvis over noen videoer på Youtube om hvordan hun kan bruke han sine klær på noen ganske så kreative måter. Dette kan være alt fra gjenglemte plagg av eksen eller plagg hun har selv plukket ut i fra den nåværende typens klesskap, til klær hun selv kan kjøpe inn for nettopp lignende bruk.
Hvis man leter litt kan man finne mye interessant for inspirasjon, men jeg er mest nysgjerrig på hva dere lesere syntes om ett par eksemplarer jeg nå har plukket ut. Her er ett par eksempler på hvordan jenter kan bruke menns skjorter og gensere(jeg regner med at det må være manneversjoner av plaggene pga størrelsen, skal de dekke overkroppen godt nok) til å lage mer feminine måter å bære dem på.


Jenter: Er dette noe dere kunne ha prøvd ut selv?
Gutter: Hva syntes dere om jenter som hadde gått slik?

- Lars (liker kreative jenter)

6 kommentarer:

 1. Det var ei SVÆR skjorte..

  SvarSlett
 2. tja, eksemplene i video 1 var bedre enn de i 2 hvert fall! der var faktisk noen stilige :] men da finner jeg heller likende plagg, liker ikke så godt å bruke klær man ser at egentlig ikke skal være slik! Dette gjelder spesielt i video 2.. (:

  måtte prøve selv med skjorte da, vet ikke om jeg gjorde noe feil, men det så ikke så bra ut :p

  ja, altså jente!

  SvarSlett
 3. Det verste er at det faktisk ble kult! Go Go Kreative jenter :)

  SvarSlett
 4. Jeg er danser, og gjør ofte sånn ned-gjennom-halsen-og-knyte-armene-rundt-nakken med mine store, varme gensere kjøpt på herreavdelingen (ikke lånt av kjæreste), fordi jeg ikke kan løpe til side i studio og legge den fra meg midt oppi jobbinga. Praktisk, og ikke så verst behagelig sånn midlertidig. Ellers så er det jo digg med store skjorter å labbe rundt i på butikken eller hjemme i stua, brukt på "vanlig" måte.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...