torsdag 26. januar 2012

Sjekkekurs for jenter!


Onsdag 1. februar 2012 (om 6 dager) lanserer vi i Gode Vibber Norges første rene sjekkekurs for jenter. Og det er ikke med rent lite stolthet vi gjør det. Vi har brukt nesten et år på å researche og utvikle teorien, og resultatet er så spennende at jeg ikke klarer å sitte stille. Hvis du er jente og lurer på hvordan du:
 • Tar kontakt med en mann på riktig måte uten at du virker desperat?
 • Kommuniserer behovene dine på en måte han forstår og uten at han føler at du "maser"?
 • Øker spenningen og "gnisten" mellom dere?
 • Viser interesse på en måte som får han til å "jakte" istedet for å ta deg for gitt?
 • Blir likt av kameratene hans sånn at han føler han bør satse på deg?
 • Ber han om å ta telefonnummeret ditt på en subtil måte sånn at du ikke virker pushy?
 • Sikrer at han ringer deg i ettertid, så det blir noe mer enn bare en kort flørt?
 • Får han til å ønske et trygt og seriøst forhold med deg, uten at han angrer i etterkant?
... så trenger du ikke å lure særlig mye lenger. Vi har funnet svarene for deg, og for å være ærlig så var arbeidet med å utvikle teorien en eneste lang serie med aha-opplevelser for oss også. Alt av teorien vi lærer bort på jentekurset er ting vi skulle ønske at ALLE JENTER visste: Hvor er jentene som faktisk FORSTÅR menns behov og SPILLER PÅ DE på riktig måte? Menn og kvinners behov er nemlig ikke i konflikt, men på noen områder er vi så forskjellige at det som for kvinner er ment som å kommunisere behov oppfattes som MASING for menn. Iblant kan det som fra jentas side er ment som å vise interesse oppfattes som DESPERASJON og KLENGING. Og motsatt kan det som du mener er å gi han frihet og muligheten til å ta ting i hans tempo, føre til at han tar deg for gitt og til slutt ender med å trampe rundt på hjertet ditt med piggsko. Hemmeligheten ligger i å sette grenser, men RIKTIGE grenser og på en måte som ivaretar begges behov.

Og hvordan kan du som jente egentlig ta kontakt med en du liker? Er det ikke sånn at menn har et jaktinstinkt og at hvis du er den som går frem og viser interesse først så ødelegger du hele jaktopplevelsen hans? Vel.. Jo. Og hvis du istedet venter på at menn skal ta initiativ så går du jo glipp av de mennene du VIRKELIG vil ha? Og hvis du aldri viser ordentlig interesse er det jo mange menn som aldri oppfatter at du faktisk har lyst på de? Du har selvfølgelig helt rett. Du kan ikke aktivt gå rundt "på sjekkern", men du bør heller ikke vente passivt på at Mr. Right skal ringe på døra di. Da venter du nemlig forgjeves. Du kan fint ta kontakt med menn på byen eller i sosiale sammenhenger, men det må gjøres på en måte som SPILLER PÅ LAG med jaktinstinktet hans, som får han til å føle at det er HAN som hele tiden tar ting videre.


Og det er altså det vi lanserer neste onsdag: Muligheten til å sjarmere menn i senk på en måte som får HAN til å få sug i magen, klump i halsen og følelsen av å endelig ha møtt en jente han har lyst til å være dønn seriøs med.

-Andreas (dønn seriøs og gleder seg til onsdag i neste uke)

9 kommentarer:

 1. Jeg merker at jeg er veldig nysjerrig på hva dere kommer med her :) Blir det mulig for oss som ikke er i målgruppen (les: menn) å få litt materiale på hva disse konseptene går i? Aka som dere har gjort med deres "manne materiale". Grunnen til nysjerrigheten er kanskje en manglende innsikt i hva jeg EGENTLIG blir tiltrukket av :)

  SvarSlett
 2. Er ikke helt sikker på denne jakt-greia, tror det er en oppkonstruert sosial konvensjon, men alt det andre høres vettugt ut.

  SvarSlett
 3. Gratulerer gutta, jeg er stolt av dere!

  SvarSlett
 4. @Mikael: Vi kommer til å gi dere smakebiter her på bloggen, men i likhet med guttekurset vil det viktigste av teorien være forbeholdt de som kommer på kurs.

  SvarSlett
 5. @Anonym 09:30: Jeg vet ikke om du er mann, men er du som meg så forelsker du deg lettere i jenter du føler du må jobbe litt for å få.

  @BlueEyes: Takk for det! :)

  SvarSlett
 6. Hei, jeg har et spørsmål til dere -- selvom jeg er litt usikker på om det passer i dette innlegget. Bloggen deres forteller meg at dere kanskje kan hjelpe meg litt på vei i min situasjon!
  Situasjonen er at jeg og en gutt, la oss kalle han Anders har hatt en veldig fin tone siden sommeren. Vi møtes under fadderuken og hele kvelden endte med at jeg sov hos han. Etter denne kevlden hadde jeg INGEN forhåpninger om noen kontakt, det var jo bare et hook-up. Vi møtes et par dager etterpå og alt var veldig casual fra min side. Senere møtes vi på nok et arrangement gjennom skolen, og nok en gang ender jeg hjemme hos han. Begge gangene var veldig moro og samtalen gikk lett! Her er det snakk om veldig lite selvhlytidlighet mellom to mennesker -- noe som passer meg veldig bra!
  Jeg hadde fortsatt ingen forhåpeninger --- helt til vi nok en gang hooket opp en gang før jul. Alt var greit og veldig casual, men begynte å føle at det ble litt upersonlig. Så da vi tok følge hjem tok jeg opp at det hadde vært en ide og bli litt bedre kjent hvis vi skulle fortsette som fuck-buddies. Hele samtalen dreide seg om at begge var enig om at det endelig ble tatt opp og at alt skulle være veldig useriøst forhold da han for et år siden hadde kommet ut av et veldig dårlig forhold.
  Men så kom han med en forvirrende ide, som i mitt hode ikke er definisjonen på useriøst, om at vi skulle ta en lørdag, se film, lage middag og "kose oss".. og ikke nok med det så var han redd for å såre meg og at han ike ville gi meg for høye forhåpninger. Den samtalen for meg har vært mer forvirrende enn forklarende.
  I løpet av julen hold vi kontakten og når vi kom tilbake til hverdagen har vi begge vært veldig opptatt. Vi har jo pratet sammen, men ikke i samme grad. Jeg føler jeg allerede har tatt mer enn nok kontakt, og begynner å bli kritisk til hva som ble "dealen" før jul og om han i det hele tatt forstod hva jeg mente eller om han i det hele tatt vil!
  Føler meg som et stort spørsmålstegn akkurat nå og er ikke helt sikker på om det i det hele tatt min "tid" til å si noe mer enn det som allerede ble sagt. Håper dere kan hjelpe meg å se litt logikk i denne situasjonen... :)

  Tusen takk for hjelpen, dere har en kjempe bra blogg her og håper at alle gutter leser og lærer om det som står her inne!

  SvarSlett
 7. ... og hvor mye koster denne herligheten?

  SvarSlett
 8. Jeg er dødsspent!!! Gleder meg til å se hva dere har kokt sammen ;)

  SvarSlett
 9. @Anynom: Hva VIL du da? E

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...