mandag 10. januar 2011

For en gjeng!

Vi er kanskje den mest utypiske og sammensatte guttegjengen du kan tenke deg. Jeg tror omtrent det ENESTE vi har til felles er vår over gjennomsnittlige interesse av jenter. De fleste av oss er eks-nerder, men ikke alle. De fleste av oss liker å spille TV-spill, men ikke alle. Jepps, jeg tror faktisk det eneste vi virkelig har felles er at vi liker å sjekke jenter (og klarer å lære det bort).

ANDY
Andy er en sånn gutt det egentlig er veldig lett å bli frustrert og bitter på. Han har en sånn dialekt vi gutter kaller "sleskete slimål-dialekt", men som jenter kaller "porno-dialekt" eller "ÅÅÅ så søt dialekt du har-dialekt". I tillegg er han moteslave på grensen til sykelig.

LARS
Lars er en tynn indierocker-møter-heroin-chic, drømmende filosof og evig poet. En tenker og visjonær, med skinnjakka limt fast til overkroppen og en flaske røykfull whiskey på innerlomma. En sånn jenter beskriver som "sånn fyr som ser ut som han ikke har dusja på mange uker, men så er han egentlig skikkelig renslig og lukter digg".

ANDERS

Anders er typisk gutte-gutt (som i motsetning til manne-mann). En farveklatt av en hipster. Han har (i likhet med meg forøvrig) hornbrille-fetisj og liker alt som er alternativt og rart, BARE FORDI det er alternativt og rart. Han har også den største samlingen av jente-venner jeg har sett.

SONDRE
Sondre er bygderåner-gone-vestkant. Han sprader rundt i dyre dresser og italienske skinnsko. Treningsnarkoman og silikonfantast. Lynende intelligent og skummelt målbevisst. Forøvrig den eneste av oss gutta som kan kalle seg mann. Vi andre er gutter. Sondre er mann.

ANDREAS (det vil si meg)
Jeg er eks-nerd gone ... erhm ... ok, jeg er vel fremdeles nerd. Og jeg liker nerde-jenter med nerde-interesser, og som jeg kan gjøre nerde-ting med. Og jeg liker å teste ut sære drinker på sære uteplasser og snakke om sære emner.

-Andreas (nerd og sær)

19 kommentarer:

 1. Bygderåner og silikonfantast?!! Greit nok, jeg eide en Volvo 240 da jeg var 18... og jeg har ikke noe IMOT silikon selv om jeg absolutt ikke synes det er nødcvendig... men... hm, hva var poenget mitt igjen?:D

  SvarSlett
 2. Bra samling gutter det, må jeg si ;) Enda bedre er det når dere faktisk har noe bra å skrive! Fortsett slik! =D

  SvarSlett
 3. For en søt gjeng!

  SvarSlett
 4. god gjeng! begynner virkelig å lure på hvem dere er...

  SvarSlett
 5. Kanskje litt vanseklig å svare på, men hvem av dere drar flest(/best -hehe) damer? Vet det siste der er individuelt men... Og har noen av dere kjæreste?

  SvarSlett
 6. Egentlig er dere en halvfeit tredveåring med fritidsproblemer sitter og legger ut fantasier om dating og sex. ;-)

  SvarSlett
 7. Anonym 17:53: Andreas, nei :)

  SvarSlett
 8. Andreas tror(VET) jeg at jeg har sett i et videoklipp på nettet. For en kjekkas

  Andy later jeg som jeg ser på trikken eller banen(selvomduheltsikkertaldritarbanen) når jeg ser en kjekkas i fine pensko der :)

  /smiger

  SvarSlett
 9. Vil bare si at vi gutter er sykt heldige som har denne gjengen som er villig til å lære bort hvordan man blir den søte og hyggelige gutten alle jentene er keen på :)

  SvarSlett
 10. Ananas: Tar 17/18-trikken hver dag jeg. Også går jeg NESTEN konsistent i Converse :)

  SvarSlett
 11. Anonym 22:10: Vi liker deg :)

  SvarSlett
 12. Da sees vi sikkert snart :)!

  SvarSlett
 13. Hvordan kan en IKKE like en slik gjeng? =)

  SvarSlett
 14. Ohh... Andy, jeg tar 18trikken hver dag :O :O

  Herlig blanding dere er, noe for enhver smak ;)

  SvarSlett
 15. Haha, salig blanding av mannfolk, artig :D

  SvarSlett
 16. Er ikke cartman i gode vibber lenger?

  SvarSlett
 17. Hva tenker dere om jenter som sjekker?

  SvarSlett
 18. Cartman aka Alex jobber i utlandet for tiden, så han har permisjon.

  Forøvrig jævlig artig hvordan alle vi gutta følte vår egen beskrivelse var den kjipeste når vi diskuterte det innlegget her. Vi er en gjeng usikre søtnoser innerst inne;)

  Anonym, jenter som sjekker er dritfett, vi er late og digger å slippe å jobbe:) Men det skal sies at det nok er mer å hente på å jobbe med klær, stil og utseende enn med "sjekketeknikk" for jenter.

  SvarSlett
 19. Kom deg ut av leiligheten din gris, blir ikke mus av å skrive blogg. Haha

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...