tirsdag 18. januar 2011

Kurs for jenter?

Vi får masse spørsmål fra jenter om hvorvidt vi har noe kurs for dem. I denne posten skal vi derfor stille et enkelt, lite spørsmål tilbake:

Hvordan er DITT drømmekurs?

Hva kunne du tenke deg å lære om? Hvor skulle kurset vært... klasserom med få deltagere, seminar med mange deltagere, live på byen? Burde det være et "sjekkekurs for jenter" eller et "kurs i hvordan gutter tenker" eller begge deler? Burde Andy stå i bagrunnen innsmurt i babyolje og iført en sånn g-streng med elefantsnabel? (Vær så snill, si ja...:D)

Vi lurer, derfor spør vi.

Bruk kommentarfeltet under, og ha en utrolig dag:)

16 kommentarer:

 1. Der kom posten gitt! Jippi!
  For min del hadde det vært like så greit med få, som med mange deltagere.. Å praktisere det på byen vet jeg ikke om ville hatt noen hensikt(?) Føler damene får en litt for enkel arena å jakte på der..

  Jeg føler selv jeg er ganske god på hvordan gutter tenker (Men gosh! Jeg kan jo ha levd i en fantasiverden for alt jeg vet?!), men litt av begge deler kanskje(?)

  Tenker dere å utvide horisonten? Isåfall trenger dere å få inn ett knippe kompatible damer på teamet :)

  Og, JA! Andy kan godt stå i bakrunnen innsmurt i babyolje. Men kun i pausene. Ellers ville deltagerne blitt så distrahert at ingen lærdom ville sette seg =)

  SvarSlett
 2. Jeg stiller jo, jeg... :)

  SvarSlett
 3. Hvordan gutter tenker kunne blitt et langt kurs, har jeg skjønt... Men gud så gøy det hadde vært å fått litt bedre innblikk i det, det er ikke bare oss jenter som er kompliserte!

  Og en forklaring på hvorfor de aller fleste gutter er håpløse og mister mesteparten av taleevnen når det kommer til å snakke om følelser ;)

  SvarSlett
 4. Når det kommer til jenter er vel ofte selvtillitt et tema.

  SvarSlett
 5. Dama på bildet jukser!! Hun har glemt -7u i andre linje, men alikevell kommer hun frem til riktig svar!! Tok forresten litt tid før jeg så hva svaret egentlig er :)

  (Ja, jeg leser ikke bloggen, men ser bare på bildene! :P )

  SvarSlett
 6. Haha, herlig observasjon.

  SvarSlett
 7. Som GUTT/mann vet jeg ikke om jeg tør å svare her, men jeg tek sjangsen. Jeg stiller meg positivt til at det blir dratt igang et kurs for jenter.

  Jeg mener det kan være positivt for jenter å lære litt mer hvordan de kan åpne oss gutter, noen gutter er simpelten redde for å komme bort til dere f.eks. Når dere står midt i en stor jentegjeng, da skal vi ha baller av stål for å komme bort. Gjerne gjør dere litt tilgjengelige, med å stå litt enkelt til, ikke helt inderst i lokalet, eller sitte inderst ved et bord ?!!

  Hvem som er egnet til å ha dette kurset skal være ukjent, dog finnes det vel ikke noen jente-sjekkere i Norge ?
  Jeg har tro på at dere gutta i Gode Vibber kan dra igang et slikt kurs, men noen kvinnelige instruktører bør dere nok få med dere ;)

  SvarSlett
 8. Ja! dette er en konge ide for jenter spør du meg.
  Hovedsakelig fordi man faktisk har godt av å komme seg ut av komfortsonen sin og prøve nye ting.
  Det å gå bort å starte en samtale med en ukjent person om det er mottsatt eller samme kjønn er utrolig tøft gjort mener nå jeg, tror de fleste har godt av det :)

  -Sicarius

  SvarSlett
 9. Haha. Stjeler ideen min..

  Mitt drømmekurs hadde vært et sted uten andre jenter som dømmer.. Dét i seg selv hadde vært et mirakel. At dere hadde fått til noe slikt som et "jentesjekkekurs" hadde vært utrolig. :)

  SvarSlett
 10. Fantastisk god idé!! hvis noen kunne lært meg hvordan gutter tenkter hadde jeg blitt evig takknemlig...har gitt litt opp det der.

  SvarSlett
 11. Burde Andy stå i bagrunnen innsmurt i babyolje og iført en sånn g-streng med elefantsnabel? HELL YEAH!!! :) Live på byen hadde jo vært fint, og å lære litt om hvordan dere gutta tenker! jeg er jo bare et stort spørsmålstegn.

  SvarSlett
 12. Jeg sporer av litt.. men er det bare Andypandy som har msn? :D

  SvarSlett
 13. Det er bare jeg som ikke har noe liv... :) Skal mase på de andre!

  SvarSlett
 14. Det synes jeg! Trenger noen på min egen alder jeg kan nettflørte med.. No offence! Du er voksen for alderen - men du er likevel på alder med min bror! :D :D

  SvarSlett
 15. Så greit for dere, jenter!
  btw, anonym - jenta regner riktig :)

  SvarSlett
 16. Jentekurs NÅ!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...