tirsdag 11. januar 2011

Kjedekollisjon
De fleste jentene jeg holder på med tror jeg er arbeidsløs. Det synes jeg er helt greit. Det har derimot vært kvelder der jeg bare har lyst å fortelle dem om alt. Hvorfor ting er som det er. Hvorfor jeg plutselig må gå. Hvorfor jeg sitter å prater med ei annen jente når hun jeg allerede har hatt sex med sitter på nabobordet. Hvorfor ei annen jente, på samme tid, røsker meg i håret flørtende. Å sitte med hjertet til flere jenter i handa på en gang (sett på en annen måte: muligheten til å såre flere jenter, på en gang) er ikke alltid like gøy som det kan høres ut som.


Jeg var på jobb. Med andre ord: Anders og meg var ute med fem gutter. Når vi er på jobb er det de som er i fokus. Altså, det er ikke dagen du bør kontakte meg. Det kan ende med en ekkel avvisning. Uansett, vi entrer et utested. Jeg går igjennom lokalet for å se om det finnes noen søte jenter til guttene våre. Jeanett vinker. Jeg vinker tilbake. Æsj, jeg som skulle møte Sandra samme sted når kvelden var over.

Før jeg hadde fått tid til å tenke over det lille dilemmaet mitt var allerede guttene vi hadde med oss i prat med noen nye jenter. Kult tenker jeg, og stikker en tur på toalettet. Når jeg kommer ut av luken står Jeanett der med hendene på hoften. Jeg smiler og gir henne en klem. Jeg liker Jeanett, ei herlig jente med tomatrøde lepper. Vi går ut av toalettet og jeg ser at guttene våres nå er i dype samtaler med hver sin jente. Så jeg setter meg ned med Jeanett.

Vi prater litt før jeg ser at en av guttene våres har fått litt problemer med ei venninne som prøver å stjele jenta hans. Og midt i spørsmålet jeg var i ferd med å stille Jeanett, sier jeg at jeg må gå, men at jeg straks er tilbake. Jeg stikker bort og introduserer meg for venninna. Henriette het hun. Jeg må innrømme at selv om jeg bare skulle prate med henne, bare for å prate med henne, hadde hun noe spesielt ved seg. Jeg visste jeg kunne tatt nummeret hennes, men lot være, mtp hvor dårlig det hadde sett ut foran Jeanett.

Selv om jeg har sykt lyst å dra, må jeg fortsatt sitte der. Er tross alt på jobb. Konturene i sideblikket mitt minner meg om at Jeanett blir mer og mer stressa. Hun kikka i alle fall bort oftere og oftere. Plutselig kommer Marthe bort og rusker meg i håret. Sist helgs fangst. Faen. Jeg smiler og gir henne en klem også. Hun stjeler snusboksen min. Jeg fortsetter å smile. Vet jeg får den tilbake. Men dette var virkelig et dårlig tidspunkt, Marthe.

Klokka blir tre. Ferdig på arbeid. Stengetid. Kjedekollisjon. Selv om du vet hva som kommer til å skje, er det ikke alltid noe å gjøre med det.

Jeg takker Henriette for praten, og småspurter bort til Marthe i håp om at hun skulle gi meg tilbake snusen uten kamp. Hun holder den lekent bak ryggen sin. Jeg lener meg tilbake mot veggen, før jeg innser at det bare ser ut som jeg sjekker henne opp. Så jeg reiser meg opp igjen.

Det er derimot for sent. Jeg ser Jeanett komme mot meg, bak ryggen på Marthe, med et halvfullt ølglass i handa. Jeg vet hva som kommer til å skje, men vet det ikke har noe nytte å gjøre noe mot det.

Øllet renner nedover det halvlange håret mitt.

Jeg får en snusboks i handa.

Sandra, i venstre øyekrok, snur seg og drar.


- Andy

21 kommentarer:

 1. You totally deserved it.

  SvarSlett
 2. Eyyy... gratis øl :D

  SvarSlett
 3. Hahaha Andy da.. Kunne du regnet med noe annet.. Disse jentene vet da ikke at du er på arbeid.. =)

  SvarSlett
 4. Oioi hardt det der. Gikk selve jobben bra, sånn at ikke hele kvelden var helt fuckings shit!

  SvarSlett
 5. haha, høres ut som en typisk situasjon for deg andy <3

  SvarSlett
 6. Såvidt jeg har skjønt, mener dere at det er en fordel å få oppmerksomhet og å være ettertraktet, det gir sosial verdi. Litt for mye av det gode? ;)

  Jeg er nok delvis enig, skal jeg ha tak i en fyr for en kveld, så er det greit. Er jeg ute etter noe mer langvarig, er jeg egentlig ikke så interessert i en som jeg fort skjønner har vært all-over. Da vil jeg være spesiell!

  Leser mye om sjekking og hvordan få kontakt, kan dere skrive litt om hvordan man bør fortsette etter dette også?

  Forresten høres dere ut som en ordentlig interessant gjeng! Keep up the good work!

  SvarSlett
 7. Quick Q: Var det Marthe eller du som fikk kald øl over seg?

  SvarSlett
 8. Ouch... Jaja, slik er det å ha teken ;) Jeg skulle gjerne hatt det slik, men med gutter da... Livet ville straks blitt mindre ensomt =)

  SvarSlett
 9. Quick A: Det var nok meg, endret det nå.

  Princess: Du må utdype spørsmålet.

  vinterR: Hadde dette vært en typisk kveld hadde jeg ikke kunnet drevet med dette ;)

  Lars: Det går da alltids bra på jobb :)

  SvarSlett
 10. Hahahaha... å gud, så bra tatt på kornet. Og nei, det er ikke moro å stå midt oppe i det.. vanvittig stress.

  Du har min medfølelse :)

  SvarSlett
 11. Ok, ny vri... Ingen av dere har dame nå, og jeg går selvfølgelig ut fra at det er fordi dere ikke har møtt noen passende enda. Sjekking og forhold er to ganske forskjellige ting, hva meg bekjent. På et eller annet tidspunkt, når man møter noen man kunne tenke seg å utvikle ting med, må man legge fra seg sjekke-utgaven av seg selv, og prøve å holde på dama. Sjekking er det tydelig dere kan, men kan dere utvikle det til forhold og? ;)

  SvarSlett
 12. Haha, det er synd på deg Andy;)

  @Prinsesse Vilikke: Jada, noen av oss *kremt* er egentlig skikkelig kjærestegutter og havner på kjærestekjøret rett som det er. Men når vi er single, så er vi single;)

  SvarSlett
 13. Kong Salomon13.01.2011, 09:52

  Godt spørsmål fra Prinsesse Vilikke. En ting er å utvikle det til forhold, men så kommer det store spørsmålet: Hvordan være mest mulig sikker på at det forholdet man er i bør bli det siste, dvs at man skal tørre å satse og få barn? Så lenge man ikke har barn er det ikke altfor komplisert å avslutte et forhold hvis det ikke fungerer eller man treffer en annen som man skjønner er mer den rette. Men har man først fått barn så sitter man i klisteret, ihvertfall på den måten at man må ha kontakt med og bør komme overens med den andre i mange år fremover. Disse spørsmålene blir vel mer aktuelle for 0330-gutta om 5-10 års tid, selv om Sondre kanskje begynner å tenke litt i disse baner. Uansett, deres prosjekt har klart sin misjon. Det er et marked for deres tjenester - alt til sin tid. Og jeg må si at flere av de tekstene dere har skrevet er noe av det bedre jeg har lest om de temaene dere har tatt opp. Når nærmere halvparten går fra hverandre, og det ofte er barn med i bildet, er det liten tvil om at det er andre spørsmål som er minst like viktige som hvordan man får med seg en dame hjem når utestedet stenger..

  SvarSlett
 14. "...man skal tørre å satse og få barn?"

  Hvorfor _skal_ man få barn?

  http://www.irinalee.no/irinalee/arkiv_files/VG_270610_Trives%20best%20uten%20barn.pdf

  http://www.childfree.net/

  http://singelliv.vgb.no/2010/06/11/den-biologiske-bomben/

  SvarSlett
 15. Kong Salomon13.01.2011, 13:32

  Anonym: Man SKAL ikke få barn. Det er opp til den enkelte (unntatt når dama er gravid og ønsker å beholde barnet selv om barnefaren ønsker at hun skal ta abort). Men (pr 2007, ifølge Statistisk sentralbyrå) var det kun 12% av kvinner og 18% menn som var barnløse ved hhv 45 og 50 års alder. Så spørsmålet om man har funnet den man vil (og bør) satse på blir før eller siden aktuelt for de aller fleste.

  SvarSlett
 16. Hvorfor praktiserer du ikke mer åpenhet, og unngår slike kjipe situasjoner?

  SvarSlett
 17. Ville du vært han SJEKKERN på byen?

  SvarSlett
 18. Du ville heller ikke vært hun som snakket med han SJEKKERN på byen.

  "Nå bruker han et triks for å få henne med seg hjem. Og, oi se der dro de."

  No thank you.

  SvarSlett
 19. Hva så når dere er på kjærestekjøret, som Andreas så fint sier, forteller dere ikke jentene hva dere holder på med da heller?

  SvarSlett
 20. Er anonym fra 13.01.11 17:18. Jeg ville ikke vært han SJEKKERN, nei. Men jeg, og mange jeg kjenner klarer å ha flere jenter i livene våre uten nevneverdig drama. Mange jenter syns også det er ei kjempekul greie, men da må man nok ikke fremstille seg selv som han SJEKKERN :)

  SvarSlett
 21. Hva er låta forresten?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...