mandag 17. januar 2011

Klin gæerne jenter


Jeg har faktisk møtt en del av dem. Heldigvis aldri mer enn nærkontakt av 2. grad, og som regel har jeg kommet meg uskadd unna. Jeg føler jeg er nødt til å presisere at alle historiene vi forteller her på bloggen er sanne, i motsetning til diverse andre *kremt* pikeblogger. Vi har opplevd så sykt mye rart gjennom de årene vi har holdt på, at det er nok av historier å ta av.

Ambulansen bråbremser i snøen og to menn stormer ut. Blålysene blinker i takt med musikken fra fjerdeetasje. Jeg har nesten ikke drukket, men jeg kjenner at jeg er trøtt og vil hjem. På skoene mine er det flekker av blod og oppkast. Stakkars jente, tenker jeg. For en gærning.

Det var hjemmefest i en leilighet på Torshov og Robert Smith sang for full hals at gutter ikke gråter. Jeg kjente nesten ingen, så jeg hang på et av soverommene med de få jeg visste hvem var.

Ute på stua har folk drukket ganske lenge, og stemningen er høylytt. En spinkel, pen jente er forelska i en av de andre festdeltagerne. Her må jeg egentlig bare anta, men jeg ANTAR altså at dette er en jente som er vant til å få de guttene hun vil. Og hun nekter altså å innse at denne kvelden kan bli et unntak. Hennes mål for kvelden sitter nemlig og snakker med en annen jente. Og det ser ut som de har det hyggelig. Jenta, som senere på kvelden skal bli fraktet vekk i sykebil, og som nå sitter og kjenner bunnløs sjalusi, knuger hardere og hardere på det tomme ølglasset hun holder i hånda.

Jeg er på vei til kjøkkenet for å prøve å fiske frem en pils fra posen jeg har satt i kjøleskapet. På veien ser jeg at gangen er full av spy.

-Terje har SPYDD! roper en fyr ut i stua.

Den ene skoen min har blitt truffet. Fett.

På kjøkkenet sitter fire gutter og diskuterer eksistensialisme idét jeg åpner kjøleskapsdøra. Så kommer det et hyl fra stua. Det vil si, det er mer et slags hvin. Sånn som bare jenter klarer å lage. Musikken stopper opp. Flere av jentene har begynt å grine.

-Celine BLØR for faen!

Fem jenter stormer gjennom gangen og inn på badet med Celine mellom seg.

Hva som skjedde? Hvis vi spoler 30 sekunder bakover i tid, sitter Celine fremdeles i stolen sin med det tomme ølglasset i hånda. Hun biter tennene sammen i en blanding av sjalusi og galskap. Hun reiser seg opp fra stolen. Blir stående. Ingen legger merke til henne. Før hun lukker øynene og smadrer ølglasset i sin egen panne.

-Andreas

8 kommentarer:

 1. "Nærkontakt av 2. grad" ... Det tilsvarer second base? First = berøring, second = klining, third = bolling?

  SvarSlett
 2. @Anonym: Jeg tenkte mer sånn som man beskriver romvesener og UFOer;) Er litt ustødig på amerikansk highschool-slang.

  SvarSlett
 3. Noen av dere som er på msn nå? Trenger hjelp asap! Hva er msn-adressen?

  SvarSlett
 4. halvfire@gmail.com

  Er på til 14:50. Da er lasagnen min ferdig :)

  SvarSlett
 5. Er de pattene der ekte eller?

  SvarSlett
 6. Nå er vel second base å ta på titsa i high school slang anonym nr 1. Jeg så for meg 2.grad som en F2 tornado, passer vel best til beskrivelsen :) Digger bloggen deres btw. Har vel lest det meste her, men første kommentar:) Keep up the good work :)

  SvarSlett
 7. @Ananas: Det er en ekte ku ja. Men det var kanskje ikke de pattene du mente?

  SvarSlett
 8. Hahaha :) Så, nei?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...