lørdag 9. april 2011

Avsløring: 6 egenskaper vi har til felles

Dette ble mye verre enn jeg tenkte. Tingen er at vi egentlig er veldig forskjellige på de fleste områder, selv om vi gjerne kan føle at vi er veldig like når vi er sammen. Etter mye tenking har jeg prøvd å komme fram til seks egenskaper vi har til felles, og brukt riktig tror jeg det kan være en bra pekepinn på hvilken retning det kan være smart å utvikle seg i.1. Vi er veldig flinke til å motivere og presse oss selv

Det rykker i foten din, og du har veldig lyst til å gjøre det. Men du føler det er noe som holder deg tilbake. Du vet ikke helt hva det er, fordi du er også skrekkelig klar over at du ikke har noen verdens ting å tape på å gjøre det. Da er det viktig å kunne presse seg selv. Å presse seg litt ut av komfortsonen sin og samtidig klare å motivere seg til å komme i situasjoner der man kan presse seg ut av komfortsonen ofte er ekstremt gode egenskaper.


2. Vi kler oss over gjennomsnittet bra

Vi ser ikke ut som guder, men vi kler oss bedre enn gjennomsnittet. Vi kler oss heller i klær som assosieres med noe bra i stedet for å kle oss i klær som er riktig mote, selv om en kombinasjon ofte er å foretrekke. I tillegg er vi også over gjennomsnittet interessert i mote. Vi følger med på internett, blogger, blader og i hverdagen på hva vi synes er fett. Og vi går ofte ut en lørdags formiddag kun for å titte på klær.


3. Vi er genuint interessert i å bli kjent med folk

Vi bryr oss faktisk om å bli kjent med personene vi prater med. I det vi blir kjent med folk er hodet konsentrert om samtalen, og ikke hva vi skal spise til middag eller hvilke øvelser vi skal gjøre på treningen senere. Vi tør å spørre om de tingene vi ønsker å vite noe om personen, og er ikke redd for å vise at vi har preferanser. Vi får ofte høre at det føles som personen vi har snakket med i bare noen timer føler hun/han har kjent oss i mange år.


4. Vi er veldig jordnære

Vi er mye mer normale enn du tror. For alt du vet kan vi godt være den koselige kompisen din, eller han hyggelige fyren på jobb. Vi har heller ikke noe videre behov for å utmerke oss og vi sier så godt som aldri noe som blir oppfattet som rart eller creepy av jenter vi akkurat har blitt kjent med. Vi er veldig avbalanserte og ses på som folk som er veldig lette å stole på.


5. Vi er ikke-dømmende

Vi dømmer ikke venner eller nye bekjentskaper for hvordan de ser ut, hvilke jenter de liker eller hvilke meninger de har. Vi er for det meste positive men kan også komme med spørsmål for å finne ut hvorfor personen mener det han mener fordi vi er interesserte i hvordan folk tenker. At vi er ikke-dømmende vil ikke si at vi liker alle personer vi kommer over, men at vi er åpne for å bli kjent med alle personer uavhengig av alt annet enn praten.


6. Vi uttrykker mange følelser med ansiktet

Alle har veldig bra kontroll over musklene i ansiktet og bruker det ofte til å klart subkommunisere noe annet enn det vi sier. Dette blir veldig vanskelig å forklare ettersom det for det meste går på autopilot, men det handler om å kunne kommunisere flere ting samtidig, uten å nødvendigvis kommunisere alt verbalt.

- Andy

3 kommentarer:

 1. Sweet innlegg :)

  SvarSlett
 2. Fin post :)

  Hvilke nettsider, blogger, blader osv bruker dere til å sjekke ut mote?

  SvarSlett
 3. Det er forskjell på å bruke mote for å utrykke kreativitet og bruke mote for å bli oppfattet som mest mulig tiltrekkende... mange moteblogger handler egentlig om det første. The Sartorialist, f.eks, som vi linker til under "blogger vi liker" er en slik blogg. Mhp. tiltrekning er det beste å sikte på en klassisk base med enkelte "fashion"-elementer... du vil se ut som en straight fyr som har "skjønt greia", tenk brad pitt, daniel craig eller david beckham.

  gq.com, askmen.com, theurbanagent.com er bra sider som er mer nøkterne... butikker som asos.com kan man også plukke opp mye fra, bare ved å se hvordan de har kledd opp modellene. Minmote.no er mest jentegreier, men lærerikt allikevel.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...