onsdag 2. mai 2012

Da hun skapte tiltrekning ut av ingentingJeg hadde en interessant opplevelse for noen uker siden, men før jeg skal gå løs på den vil jeg starte med en liten forhistorie:

I mange år nå har fokuset til både meg og de andre i Gode Vibber vært å kunne bedre forstå kvinner, hva de reagerer positivt på, og hvordan bli flinkere til å komme i kontakt med dem. Prosessen har vært enormt utviklende, lærerik og ikke minst gledesskapende, men i det siste halve året som har vært har jeg stadig oppdaget ny innsikt som har ligget godt bevart under overflaten, men som ikke har vært så lett tilgjengelig. Og det er kanskje noe av det viktigste jeg kan lære av alt jeg har vært borti; nemlig hva jeg selv tiltrekkes av.

Som tidligere lesere av guttebloggen 0330 allerede vet så har jeg og Andreas jobbet lenge med å utvikle et kurs for jenter hvor vi lærer dem å bedre forstå menn, hvordan de tenker, hva de tiltrekkes av og hvordan gå frem for å møte dem. Og i denne prosessen har jeg selv lært utrolig mye om meg selv.

Jeg tror menn flest egentlig IKKE vet hva de faktisk tiltrekkes av, og jeg tror at de selv er med på å forsterke mange feilaktige (og usunne!) myter om hva vi vil ha. JA, vi vil ha pene og sunne jenter, men det er langt i fra alt. Pen og tiltrekkende er to forskjellige ting til tross for at de har en viss sammenheng, og det er en STOR forskjell på å "fall in love" og å "fall in lust".Jeg var på en fest hos noen kamerater for en drøy måned siden. Det var utrolig gøy å møte en del gamle kjente, og ikke minst å hilse på noen nye. En av disse nye bekjente var en jente som vi kan kalle for "Hilde". Hilde var søt, men hun hadde nok ikke den type utseende som jeg pleier å foretrekke eller tenne på hos jenter. Vi småpratet littegranne på festen og hun virket utrolig hyggelig, men det ble ikke til noe mer enn det. Vi fortsatte kvelden med å mingle litt videre hver for oss.

Noen timer senere på kvelden, da hele festen hadde kommet seg ut på byen, endte jeg opp ved å sitte ved siden av Hilde igjen bak et bord langt inne på utestedet. Vi fortsatte å prate, og jeg likte veldig godt å prate med henne. Hun var morsom, hadde et ganske sjarmerende smil og hadde en veldig positiv, glad utstråling. Som mann er det å flørte med jenter en av de morsomte måtene å forholde seg til hverandre på, så jeg holdt en ganske lett og morsom tone selv. Og jeg merket at inntrykket mitt av Hilde endret seg sakte men sikkert. Jeg ble mer og mer interessert i å prate med henne og i å gi henne oppmerksomheten min.
Jeg fikk lyst til å "teste" henne litt ved å skape en litt mer seksuell spenning mellom oss, og det jeg helt ærlig forventet var at hun skulle bli litt stresset eller satt ut av det (og det er alltid gøy å se når jenter blir satt ut eller blir littegran ukomfortable med spenningen som er i lufta). Men jeg tok veldig feil. Ikke bare virket hun helt upåvirket av det, men hun var helt med på vibbene! Hun var veldig komfortabel og avslappet, flørtet tilbake og humøret hennes strålte (som syntes veldig godt i ansiktet hennes spesielt). Samtidig så gav hun meg ikke noe mer oppmerksomhet eller viste noe særlig mer interesse enn selve flørtingen, hele stemningen var veldig avslappet og "care" hos begge. På både et bevisst og ubevisst nivå likte jeg dette veldig godt. I utgangspunktet hadde jeg ingen større interesse i henne enn enkel, hyggelig sosialisering. Nå var hun plutselig blitt veldig sexy.

Og før jeg visste ord av det satt vi plutselig å klina.

 - Lars

1 kommentar:

  1. Av og til tenker jeg at dere er overalt.. For den situasjonen du forteller om der, Lars; ja der kunne jeg likeså godt vært den jenta.
    Begynner alvorlig og lure på hvem du er..

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...