tirsdag 8. mai 2012

Finn stillingen som passer for deg!


Sex føles ikke bare godt og kan være en flott opplevelse å dele med en annen person, både som casual kos eller for å styrke ens allerede solide emosjonelle bånd, men det kan være både akrobatisk og en kunstform(kamasutra anyone?).

Uansett hvilke favoritter en måtte ha eller om man er lei av de gode gamle, jeg vil hvertfall dele denne kreative linken med de av dere der ute som setter pris på litt inspirasjon og krydder til sexlivet, som tross alt er en viktig del av både singellivet og parforholdet.


- Lars

3 kommentarer:

 1. For de som er interessert, så finnes det en bra artikkel skrevet av en fyr jeg liker ganske godt (Vågard <3) for Natt&Dag der han svarer på et spørsmål stilt av Ida (21) om hvordan man rir. Og da snakker jeg ikke om hester. Nyttefullt.

  http://www.nattogdag.no/artikler/5377/i-postkassa-et-sporsmal-om-sex

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg får ikke uttrykt hvor lykkelig jeg ble da jeg fant denne bloggen! Ser frem til oppdateringene;)

  Kanskje dere kunne tatt opp disse temaene:
  - Hva skal til for å holde på en mann uten manipulasjon?
  - Hvilke egenskaper setter menn høyest hos kvinnen?
  - Jeg har fulgt 0330 lenge nå, og jeg lurer på om mye av det dere har skrevet for gutter også gjelder oss jenter? For eks. overflodsmentalitet.

  SvarSlett
 3. jeg vet dere har skrevet om sjalusi før, på 0330.no.... kan dere skrive om det på denne siden for jenter? jeg er ganske sjalu på kjæresten min, han vet det ikke. jeg sjekker alle eksene hans på facebook og får en veldig vond følelse av å tenke på at han har likt andre enn meg. vet dette er dumt tenkt. kanskje dere kan skrive noe om det?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...