søndag 13. mai 2012

Spørsmål til Podcast?

0330-podcasten ligger fremdeles, som den eneste podcasten i landet som ikke er et radioprogram fra en av rikskanalene, på forsiden av iTunes med eget banner... til tross for at vi har vært SYKT late med oppdateringer denne våren. Det er vi faktisk litt stolte av (det første altså... ikke det siste).

Hvorfor denne tregheten med å lage nye episoder? Har Andy blitt så oppslukt av League of Legends at vi måtte kjøre en intervensjon? Har Anders gått tom for ting å anmelde? Det spiller ingen rolle, forvent nye episoder snarlig, den første i løpet av 17. mai-uka.

Hvis du har et tema du vil vi skal ta opp, et spørsmål eller et bra tips, så skriv i kommentarfeltet. Vi høres:)

- 0330

31 kommentarer:

 1. Ja dette har jeg ventet lenge på^^

  SvarSlett
 2. Gleder meg :)

  SvarSlett
 3. Spørsmål: Når er det greit å begynne å date andre etter et samlivsbrudd? Jeg har hatt to kjærester de siste 3 årene og begge har funnet nye typer etter 2 uker. Er det ikke moralske normer for dette..?

  SvarSlett
 4. Planer om å holde Bootcamp i Bergen? :)

  SvarSlett
 5. Vist dere hadde planer om å reise verdenrundt om ett års tid, ville dere fortalt kjæresten om dette og vært tydelig eller bare latt ting gå sin gang?

  Hilsen tidligere deltager.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjæresten min dro for å reise, og han var veldig tydelig på det, og det ble noe vi snakket om (der unngår man å sitte å planlegge og lage en illusjon av hvilken fremtid forholdet har). Jeg ville så absolutt anbefale deg å fortelle det! Jeg ville følt meg utrolig bitter og "lurt" viss han plutselig bare dro, og det kom frem at dette var noe som var planlagt. Vi sender en gang i blant mail, og det som var et fint forhold er blitt et enda finere vennskapsforhold.

   Slett
 6. Hei! Jeg har et spørsmål angående det å gå solo på byen.
  Har akkurat flyttet til et nytt sted og kjenner ikke så mange her. Hvordan klarer dere å gå ut på byn alene og møte jenter?

  Hilsen Ola

  SvarSlett
  Svar
  1. Litt enig der! Hvordan oppererer man når man skal ut på byen alene. har prøvd en gang og det gikk rett vest.. drar vanligvis ut med wingman, men ikek alltid han kan! og jeg vil ikke la det stoppe meg.

   Slett
  2. Melder min interesser på dette punktet jeg også! Jeg tror det kan være lurt å få til å dra ut alene; man blir tvunget til å ta kontakt med fremmede, og man blir lettere tilgjengelig for jentene (ift å henge med kompisgjengen..) Hadde vært kult å få noen synspunkter på dette!

   Slett
 7. Sondre: Jeg er glad i å trene styrke. Jeg føler meg bedre med "kjøtt" på kroppen.

  Hvor mye muskler er for mye muskler? Har du noen konrete eksempler?

  Bjørn :-)

  SvarSlett
 8. Hvordan kan venninner best hjelpe deg på byen?

  SvarSlett
 9. Jeg syns det er en kjempe blogg, selvom jeg er jente, så syns jeg det er morsomt og underholdene å lese. Blir så glad for å lese at det finnes gutter der ute som har hatt litt luft under vingene og enda har vettet i behold, stå på! Men det jeg egentlig skulle spørre om var, vil dere enda jenter skal sende inn sine historier til dere? I såfall hvordan tenker dere at den skal skrives. Lekte litt her om dagen, men så fort at den kunne ende opp som en roman for å få meg alt, haha! Håper dere svarer.

  PM

  SvarSlett
 10. Hvordan kan du best mulig gå ned i vekt, og kjenner dere noen med slik erfaring?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tren og spis sundt og riktig. Enkleste sak i verden.

   Bruk mer kalorier enn du spiser, og du VIL gå ned i vekt.

   Slett
 11. Du, jeg har et lite spørsmål til deg!
  Hvor er Ken-Mariuus?!

  SvarSlett
 12. Jeg har datet (en date) ei bra jente fra Oslo, men jeg bor 10 mil fra Oslo. Jeg ba henne med på bowling i Drammen her om dagen, men det passet ikke. Men så sa hun at om jeg tilfeldigvis var i Oslo denne uka, så kunne vi ta en kaffe.. Viser jeg for mye interesse ved å "tilfeldigvis" dra til Oslo for å treffe henne? Føles litt sånn.

  SvarSlett
 13. Dere har vært/er studenter hele gjengen? Og jeg tror mange av deres publikum også er/skal bli studenter. Kan dere fortelle litt om hva som er den mest strategiske måten å bo på?

  Mvh Anton(ym)

  SvarSlett
 14. Hvordan gå frem for å hjelpe en kompis som sliter på damefronten? Jeg har selv gått gjennom alt, fra å være usikker på meg selv og ikke føle meg attraktiv i det hele tatt, til å skaffe meg en super kjæreste og få tilbake livslysten! Problemet er at jeg ikke vet helt hvordan jeg skal gå frem for å hjelpe andre som jeg ser sliter med det samme som jeg gjorde.

  SvarSlett
 15. Jeg slet masse med å gå OPP i vekt. Er 1.85 høy og for et år siden veide jeg 68 kg. Nå har jeg kommet opp i 76 kg på grunn av gainer og proteinpulver, veldig fornøyd med det. Men nå har jeg visst stagnert selv om jeg trener 3 ganger i uken. Kunne tenke meg å ligge på rundt 80 kg.

  Tips til videre økning? Vil ikke bruke mer gainer da den har lett for å legge seg på magen. Spiser ca 700 gram kylling og ris til middag hver dag og masse frukt og grønt.

  SvarSlett
 16. @Andy

  Hva er ELO'en din i league of legends?

  SvarSlett
 17. Hvordan være ulogisk! Type: Gutter bruker logikk, eller rasjonaliserer i samtale med motsatt kjønn, mens Jenter gjerne lar seg rive mer med.

  G.24

  SvarSlett
  Svar
  1. du kan begynne med å være mindre teit.

   Slett
 18. Hvordan bruke humor sammen med jenter? Jeg får ofte kompiser til å le, men da er det snakk om svart humor og skikkelig guttehumor.
  Hvordan få jenta til å le?

  SvarSlett
 19. Kan dere fortelle litt om coaching-tilbudet deres? Litt mer om hva man kan få hjelp med etc.
  Selv er jeg en veldig sjenert person med dårlig selvtilitt, få venner og null kontakt med jenter, som drømmer om å få snudd på tinga. Jeg føler meg underkvalifisert til bootcamp (og er i tvil om det alene er nok).

  SvarSlett
 20. Kult med ny podcast!

  Dere høres ut som og virker som ganske forskjellige gutter, hva har dere til felles som gjør dere så flinke til det dere driver med? Altså sjekking og skape tiltrekkning

  SvarSlett
 21. Hei !! Dette passer vel kanskje best å ha på "Usminket", men jeg spørr her siden det var Podcast :-)

  Jeg er veldig nysgjerrig på dette med gutter og ex-kjærester, ex-dater, exer generelt. Slik jeg har forstått det kan gutter fint ha one night stands etc, og ikke henge seg opp i det, glemme jenten og ikke bry seg. Men hvordan er det med exer og jenter de har datet?? Selvom jeg er ferdig med gutten jeg har datet, bryr jeg meg og er nysgjerrig på hvordan han har det osv. Men hvordan fungerer gutter? Ferdig å date, ergo helt glemt?

  SvarSlett
 22. Hei. Ettersom jeg har blitt bedre etter å ha drevet med dette en stund er det visse (problematiske) ting som gjentar seg. Når jeg møter jenter jeg har veldig god kjemi med, altså de jentene du genuint liker og som tilsynelatende også liker deg, har jeg en tendens til å kunne gjøre feil. Det er ikke feilene som er spørsmålet mitt her(selv om dette kan føre til disse situasjonene), men følelsene som dukker opp når man nesten hadde fått med jenta hjem, men ikke greier det.

  Dagene etter kan være preget av en svak depresjon og gjerne mange analyser om hva man kunne ha gjort annerledes. Jeg har ikke problemet med jenter generelt, men kun når jeg møter noen, som i mine øyne, er nydelige. Hvilke kognitive restruktureringer kan man bruke for å løse dette?

  Mvh

  Anonymium

  SvarSlett
 23. Kan dere skrive/snakke litt om kroppsholdning og gåteknikk? F.eks. hvor mye skal man svinge med armene når man går? Eller skal man stramme magemusklene for å holde ryggen rettere? Hvor langt bakover skal man ha hodet for en som er vant til å ha hodet hengende forover??

  :-)

  SvarSlett
 24. Var sammen med noen venner på byen en helg tilbake, men før jeg hadde rukket å fått ut tlf og annen info så på hunb jeg kom i kontakt med så skulle de andre jeg var sammen gå, ene var noe syk og sliten, andre skulle nattbussen, fikk navnet på jenta, hun viste meg leg id, og hvis jeg hadde pratet litt mere med hun så kunn jeg i teorien ordnet enda en date med en ganske så fin jente, men jeg gjorde det ikke siden de jeg var sammen med var på vei til å gå. Er det ok å ringe hun i ettertid, selv om hun ikke har gitt meg noe tlf

  SvarSlett
 25. Har dere noen bøker å anbefale? Da tenker jeg såklart ikke på The Game. Men noen litt mer viderekommende og evt. selvhjelpsbøker. Bøker om psykologi, selvtillit, sjekking, inner game osv... Alt om de temaene egentlig.

  Dere har en bra filosofi ang. sjekking. Hvor/hvem har dere leste dere mest opp fra. Skjønner at det meste kommer ifra erfaring, men dere har vel noen aktører utenlands som dere liker bedre enn andre, som f.eks Real Social Dynamics eller noe. Hva tenker dere forresten om dem? Syns personlig dem har mye bra.

  Og en ting til, er det vanlig å bli for 'opphengt' i spillet, og disse reglene? Var nemlig på date i forrige uke, og ting gik kegentlig veldig bra, der vi begge hadde det gøy og flørtet på en naturlig måte, før jeg begynteå bekymre meg for hvilken rutiner jeg skulle bruke. Når jeg egentlig ikke trengte noen rutiner i det hele tatt.

  Takk :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...