tirsdag 8. mars 2011

Gratulerer jenter!


Etter man(ne)dagen er det blitt kvinnedag(jeez så dårlig humor jeg har), og istedet for å klage over at det heller burde være en slags "likestillingsdag", så vil jeg benytte anledningen til å gratulere alle de kvinnelige leserne våre med dagen!

Jeg ELSKER jenter. Av alt mulig rart jeg kan bruke tiden min på, er det lite som er mer givende enn å tilbringe tid med jenter. Jeg DIGGER å dra på date. Jeg DIGGER å tulle og flørte, og jeg DIGGER å bli kjent med nye jenter jeg møter på byen. Hadde det ikke vært for at jeg iblant blir ekstra fasinert av enkeltjenter og ønsker å tilbringe ekstra mye tid med noen av dere så skulle jeg gjerne blitt kjent med dere alle.

Og... uten dere hadde ikke vi instruktørene i Gode Vibber hatt noen jobb.

-Andreas (verdens største fan av jenter)

P.S: Jenter som tjener mer enn meg? Ikkeno problem. Jobbe deltid og være "husfar"? Ja takk!

6 kommentarer:

 1. Tuuusen takk :)

  SvarSlett
 2. Feminist (22)10.03.2011, 19:28

  På etterskudd; takk.

  Vil bare påpeke at kvinnedagen ikke er til for å fortelle jenter hvor awsome vi er, men for å kjempe frem rettigheter for kvinner og hedre de kvinnene som har kjempet før oss.

  Sier forøvrig ja-takk til en deltidsarbeidende husfar! ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...