tirsdag 15. mars 2011

Sykt... eller ganske normalt?

VG skriver nok en gang om Shamrez Khan, mannen som er tiltalt for å ha planlagt bortføringen som endte i drapet på jenta han hadde vært forelsket i.

Det er vel ikke tvil om at vi har med en rimelig forstyrret kar å gjøre; men nok en gang skal jeg holde meg for god for å ha altfor sterke meninger om saker jeg bare kjenner fra avisene og heller kommentere på generell basis.

Det Shamrez Khan beskriver her er nemlig ikke så uvanlig... så rart det enn høres ut å ha noe til felles med en som har gjort noe så jævlig så tror jeg mange av oss kan kjenne seg bittelittegrann igjen i historien hans. Besettelse... ulykkelig forelskelse... man tenker på vedkommende hele tiden, analyserer den minste ting, lurer på hva det betyr når vedkommende sa det og det... finner små positive ting som gjør at man hele tiden har et lite håp om at det kan bli noe for så å bli skuffet igjen og igjen. Man blir desperat etter å finne ut HVORFOR... HVORFOR vil hun ikke ha meg? Hva er det jeg ikke har?

I dette innlegget skrev jeg litt om håløse forelskelser og hvordan man identifiserer og håndterer dem... bortføring og syrekasting er IKKE på listen over anbefalte strategier.

4 kommentarer:

 1. Herlig å vite at gutter overanalyserer de også :)

  SvarSlett
 2. Godt å vite at vi ikke er alene med det.. haha. Men sånn går det når følelser kommer utav kontroll - her blandet med alvorlige, underliggende problemer.

  SvarSlett
 3. skriv et innlegg om hvordan dere gutter liker å bli sjekket opp a' :)

  SvarSlett
 4. Nja, synes ikke det er så enkelt at man kan gjemme seg bak følelser ute av kontroll... det er nettopp det det handler om, å ha mentale verktøy for å håndtere situasjoner som dette slik at man ikke blir slave av følelsene sine!

  Innlegg om hvordan vi liker å bli sjekka opp? Ait, det skal jeg faktisk gjøre;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...