mandag 21. mars 2011

Tine og Marie (Min første trekant)


20:58 - Klokken nærmet seg ni. Mobilen lå på bordet mellom oss. Fremdels ingen svar. Jeg og Tine så på hverandre.

Første gang jeg møtte Tine var på utestedet Dattera Til Hagen. Jeg sto og lente meg mot baren med en kamerat da en søt indie-jente trippet forbi meg. Kl 0330 var vi på vei hjem til Anker studenboliger sammen. "Det er litt rotete i leiligheten min", unnskylte hun seg. "Det gjør ingenting", svarte jeg.


Tine hadde ingen erfaring med jenter, men hun fortalte at hun hadde lyst til å utforske grensene sine dersom det skjedde sammen med en annen gutt. Omtrent en måned senere var vi ute sammen på jakt etter en jente vi kunne dele. Å være på sjekkern sammen med en jente er en helt utrolig kul følelse. Helt absurd gøy.

Marie satt alene på en stol inne på utestedet. Vi kom frem til at det smarteste var om jeg gikk bort først, og så kunne Tine komme inn noen sekunder senere. "Er du bi-curious?" spurte jeg et stykke inn i samtalen. "Nei", svarte hun kontant. "Jeg er bifil". Jeg bet meg i leppa. "Kult. Det er venninna mi også. Du må hilse på henne". Tine lusket sakte inn mot oss. Begge jentene likte hverandre helt tydelig. Marie skulle på jobb dagen etter, så hun ga oss nummeret sitt.

Onsdag. Tine hadde funnet frem Cava og en kortstokk. Hun hadde planen klar. Drikkelek.

Og nå ventet vi på at Marie skulle dukke opp. "Det er nok en viss sjanse for at hun ikke tør å komme", sa jeg til Tine. Meldingen jeg sendte henne kl 20:30 hadde hun fremdeles ikke svart på. "Jaja, vi kan jo bare finne noen andre", sa Tine, tydelig skuffet.

Plutselig vibrerte telefonen på bordet. Begge fikk hjertet i halsen. "Skru ned musikken" sa Tine. Hun løp for å slå av lyset i taket. "Er her nå", sto det i meldingen.

Selv om Marie i etterkant påsto at hun ikke hadde forstått hva planen vår var, tror jeg egentlig ikke så veldig på det. Stemningen i rommet var ekstremt seksuell. Alle tre var tydelig nærvøse og Cavaen forsvant skummelt fort, i takt med drikkeleken til Tine. "Utfordring", sa Tine. "Du må kysse Andreas på halsen". Marie kniste. "Du må kysse puppene til Marie". Vi lo alle tre.


"Du må ta med Tine inn på soverommet og gjøre hva du vil med henne i ett minutt", sa jeg. Begge jentene smilte til hverandre. Marie tok Tine i hånden og dro henne forsiktig mot soverommet.

Jeg så opp på klokka på veggen. Ti sekunder. Tjue sekunder. Tretti sekunder. Jeg reiste meg opp, gikk sakte inn mot soverommet. Begge jentene lå i sengen. De smilte mot meg når jeg kom inn.

"Tiden er ute", sa jeg lurt og la meg ned sammen med de. Jeg følte at det var en filmreplikk.

-Andreas

5 kommentarer:

 1. Andreas...Du er slem! :))

  SvarSlett
 2. Thumbs up! Well done! Premien har du fått :)

  SvarSlett
 3. Ekstra stolt av denne siden den blir stående i dagesvis ;)
  Kul blogg btw.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...