onsdag 9. mars 2011

Lager du mye lyd i senga?


Det finnes lite som er like digg som jenter som lager mye lyd i senga. Dersom det er "riktig" lyd kan jeg bli tent bare av lyden i seg selv. Men noen ganger kan det selvfølgelig bli for mye.

På søndag var jeg en tur på Blå, planen var egentlig ikke å hooke opp med noen. Jeg elsker å stikke dit sammen med en kompis eller to på søndager, drikke noen øl, og nyte live-bandet (som forøvrig er den mest rare men underholdende sammensatte gruppen av mennesker jeg vet om). Når de var ferdig å spille ble vi to stående å prate, men jeg ble selvfølgelig veldig nysgjerrig på ei søt jente som stod helt alene noen få meter unna oss. Jeg så an situasjonen litt og stakk bort for å hilse.

En time senere var vi hjemme hos meg. Jeg må innrømme at jeg har et lite problem når det gjelder bostedet mitt. Jeg bor i et kollektiv. Altså jeg bor med folk som skal opp på skole og jobb i ukedagene, og de pleier ikke bli superfornøyde når jeg drar med meg folk hjem i ukedagene (spesielt ikke arbeidssvensken som bor på andre siden av det jeg oppfatter som en porselensvegg ved siden av senga mi).

Uansett, før vi gikk inn døra til leiligheten advarte jeg henne om at vi måtte prøve å være så stille som mulig. Hun nikket bekreftende. Det gikk jo fint, hun tok til og med av seg skoene før  hun gikk inn for å dempe lyden med sokkene, helt til vi lå i senga. Jeg la en hånd på magen hennes og må innrømme at jeg nesten hoppet ut av senga i det hun hikstet mer høylytt enn jeg noen gang før har hørt.

Jeg så på henne med et spørrende blikk, for å finne ut om det faktisk var seriøst eller om det bare var kødd. Hun hadde i midlertidig allerede lukket øynene sine og var klar for mer. Jeg hadde ikke tørt å bevege på handa etter jeg først la den der, og håpte at reaksjonen hennes denne gang ikke ville være like høylytt som første gang. Jeg flytta hånda mi noen få cm oppover magen, og det samme høye hikstet bredte seg i det ellers musestille rommet.

Jeg ble liggende noen sekunder å tenke over hva jeg skulle gjøre, før jeg bestemte meg for å snu henne på magen, presse hodet hennes ned i puta og tafse i vei. Det utrolige er at til tross for at jeg presset hodet ned i puta så godt jeg bare kunne er jeg sikker på at vi holdt både vår leilighet og leilighetene i etasjene over våkne.

Resten av natten ble hovedsaklig brukt til å konsentrere meg om å ha bra sex samtidig som jeg alltid enten måtte presse hodet hennes ned i puta eller plassere hånda mi foran munnen hennes.

Det ble jo en morsom historie, men noen jenter burde faktisk lært seg å styre lydnivået sitt. Skrikende søndagsjenter er både morsomt og til dels krevende.


Jenter: Klarer du å styre deg i senga?
Gutter: Har du hatt noen alt for høylytte opplevelser?

- Andy

15 kommentarer:

 1. Mitt problem er mer at jeg ikke lager lyd, sånn nærmest ingenting i det hele tatt. Lydløs sex er liksom min greie. Litt kleint når jeg blir bedt om å lage mer lyd.

  SvarSlett
 2. Ja, jeg lager lyd. Og ja, jeg har fått beskjed om å dempe meg ved enkelte situasjoner. Klarer jeg det? Ikke heeelt... Stille sex er noe av det kjedeligste jeg vet, med mindre man må være stille fordi man er på et sted eller i nærheten av noen som ikke bør høre at man har sex. Og da er det egentlig gøy, fordi det er litt spennende.

  Det kjedeligste jeg veit, er gutter som ikke lager lyd i det hele tatt. Gutter som ikke engang med ansiktsuttrykk klarer å vise at det er godt. Som ikke tar hintet, men bare såvidt klarer å svare "ja" når jeg spør om det er bra. Da er poenget borte, da lar jeg like gjerne vær. Jeg veit pornoindustrien gjør det til at jenter skal stønne masse HELE tida, mens gutta skal være kalde og stille, men det er så KJEEDELIG! Og det finnes sikkert like mange jenter som er like kjipe ;)

  SvarSlett
 3. For min del stønner jeg når det er veldig bra. Vanskelig å konsentrere seg om å stønne hele akten igjennom, samtidig som man prøver å virkelig nyte det.. Enig med prinsessa om gutter og stønning. Det er heit, det :-)

  SvarSlett
 4. Yo

  Hvorfor pratet du ikke med jenta i stedet for å presse hodet hennes mot puten? Noe som egentlig høres brutalt ut. Du tok jo tross alt en liten strategisk "time out" for å planlegge hvordan du kunne dempe volumet hennes.

  Hvordan reagerte hun på dine handlingener? Personlig så hadde jeg bitchslappet en fyr hvis han hadde prøvd det samme på meg. Misforstå meg rett grunnen til at jeg poster dette er ikke fordi jeg er en bitter, aggresiv eller sint kvinne. Men for meg så virker det ikke som du tok hensyn til hennes behov. Fordi for den aktuelle jenta kan det å være høylydt være et viktig element når det kommer til sex.

  SvarSlett
 5. Du har ikke tenkt over at mange jenter tenner på dominans? Tviler på at det er snakk om å mose hodet ned i senga...

  SvarSlett
 6. Har vært vant med å bo hjemme med foreldre/at eksene har bodd hjemme med foreldre, + å bo med andre folk, så har blitt pent nødt til å lære og dempe meg litt :) Men lyd, såklart det ikke er mulig og være stille uansett, og er det bra blir det fort ennå verre... Men sånn skal det vel være?!;)

  SvarSlett
 7. Skal da holde å ha sagt ifra en gang før man er i gang? Uansett mye kleinere å bli BEDT om å være stille når man har starta. Kan veldig fort ødelegge stemningen, derfor bedre å bruke puten. Det formidler det som trenger å bli sagt, uten å si noe. ;-) bondage <3

  @ Yo-anonym

  SvarSlett
 8. For å være helt ærlig er jeg ingen stor fan av bondage og ekstremt dominerende sex, men i dette tilfellet fant jeg ut at jeg var nødt å ta litt hardere kontroll enn det jeg vanligvis gjør. Hva er det som er så pirrende med bondage egentlig?

  SvarSlett
 9. Haha. Han arbeidssvensken i leiligheten din kommer til å få sparken fordi han alltid er så trøtt om morran;)

  SvarSlett
 10. Det er faktisk ikke kødd. Forsentkommingen hans har sakte men sikkert økt etter jeg flytta inn. "Din jävla partynorrman"

  SvarSlett
 11. Hahahaha! "Partynorrmann!" <3<3<3

  Det som er så viktig å skjønne når det gjelder lyd og sex er at det er en viktig form for kommunikasjon; hvis man bare stønner høyt eller bare er stille uansett hva den andre gjør er det mye vanskeligere å skjønne hva som funker og ikke! Det bør være sånn at man passer på å lage lyd når man synes noe funker og mindre lyd når noe ikke funker, og begge bør vite at det er sånn man kommuniserer... hvis den andre ikke lager lyd må man bare prøve seg frem og gjøre ting litt annerledes inntil man får bedre respons.

  Da går ting mye smoothere og mer naturlig enn hvis man hele tiden skal stoppe opp og forklare med ord hvordan man vil ha ting. Det er egentlig akkurat som sjekking; en del ting skal ikke og bør ikke sies rett ut, det skal subkommuniseres. Da blir flyten i ting så mye bedre, så mye mer naturlig. Men for all del, dersom man er med en som ikke har skjønt det er det bedre å si ifra enn at det skal bli dårlig:)

  En annen ting med jenter som lager for mye lyd er at de kan føles som om de faker, og det kan fort bli veldig turnoff. Mange jenter tror f.eks. de skal bråke masse i det gutten kommer... ingen gutter over ungdomsskolealder lever i illusjoner om at jenter får orgasme bare vi kommer inni dem, og hvis de prøver å late som skjønner man at de faker!

  SvarSlett
 12. Enig med deg, Sondre, men det hender jo faktisk det er ganske digg hele tida og ;) Og nei, vi får kanskje ikke orgasme av at dere kommer, men det er godt allikevel - og da må det være greit å uttrykke det :D Allikevel ganske overbevist om at mange gutter tror jeg har kommet, uten at jeg har hverken faket eller kommet...

  SvarSlett
 13. Andy, dere har kanskje svart på det før, men hva gjør dere til vanlig? Jobb/skole? Tenke i forhold til at dere er så mye ute:)

  SvarSlett
 14. Vi er egentlig helt normale folk Anonym, for alt jeg vet kan du faktisk være en av mine beste kompiser. Noen jobber, noen går på skole, noen trener, noen liker musikk etc.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...