tirsdag 15. mars 2011

Nettdating - Hva kan man oppnå med nettdating?


"Ville bare komme med en tilbakemelding... den nye sukkerprofilen er gull, rett og slett. Til og med jenter som jeg før har sagt hei til og ikke fått noe svar er ivrige på å svare. Nå er det mer luksusproblemet med å finne dager å date jentene på og unngå å dobbelt-booke som jeg har gjort nå ;) Har blitt ca. 2-3 nye dates per uke. Takk!"
- Arne (33)

"Jeg hadde på mange måter slått fra meg tanken om at nettet er et bra sted å treffe jenter. Men, jeg fikk 16 henvendelser fra jenter de første 24 timene den nye profilen lå ute. Da begynner det å bli morsomt igjen. Jentene kommer nå til meg, og det er en helt ny opplevelse. Det skal nevnes at den første som sendte melding til meg var ei jeg husker jeg har sendt melding til før, men som ikke gadd å svare!" - Geir (41)

"Nå har jeg hatt en sukkerprofil i en litt over en uke, og har allerede over 40 brev fra ulike jenter. Og har 33 jenter som har sendt meg en flørt (at de er "nysjerrig på profilen" eller at de "liker" profilen min. Om dere hadde spurt folkene jeg bor med, så hadde de nok sagt at jeg er et nytt menneske. Føler meg også som et nytt menneske!" - Daniel (22)

(den siste karen kan du lese mer om i denne artikkelen fra Dagbladet som i sin helhet finnes her)

Eller, som en av mine beste venner (som var jomfru til han var 27) sa etter at jeg fiksa en datingprofil for ham:

"Det [forskjellen] er at jeg rett og slett ikke trodde det var mulig! Faen at jeg ikke begynte med det her tidligere!"

(Helga før hadde han hatt besøk av en Vi Menn-modell han hadde truffet på Sukker)Det er nemlig greia med nettdating; de fleste gutter forstår ikke hva slags potensiale det har. Vi snakker muligheten til å date tre forskjellige jenter hver uke hvis man vil... prøve ut ting man måtte ha lyst til å prøve ut før man slår seg ned for godt... treffe en haug med kandidater før man velger ut den man liker best som kjæreste, litt som om man hadde sitt eget "Jakten på Kjærligheten".

Og hvordan tror du det er å dra på byen når man vet at man har tre dater lina opp til uka? LITT lettere enn vanlig? Hva gjør det med selvfølelsen å få 16 brev fra jenter som er hypp på deg første døgn?

Det er imidlertid noen forutsetninger som må være på plass dersom man skal gjøre det skarpt på nettdating. Man trenger ikke være superkjekkas, men man må være en utseendemessig relativt gjennomsnittlig fyr; dersom man er svært overvektig eller mye lavere enn gjennomsnittet blir det også vanskelig å få gode resultater. Det skal også nevnes at det virker som om det å treffe norske jenter på nettdating i Norge er litt vanskeligere for gutter som ikke har europeisk utseende... man kan si hva man vil om at det er slik, men det er gjort statistiske undersøkelser som taler ganske klart for seg selv.

Hvis man ikke passer helt med det overnevnte kan man selvsagt også treffe noen på nettet... selv om resultatene nok vil bli dårligere. Men hey... noen er mer enn fornøyde med å date en ny jente hver måned også! Og dersom du har et minus i én kategori kan det godt hende du redder deg inn igjen dersom du er over snittet i en annen... er du over gjennomsnittlig kjekk har du raskt kompensert for å være noen cm for lav, for si det veldig kynisk.

Det er altså størrelsen på nåløyet vi snakker om; det er ikke spesielt lite. Hvis du er en normalt utseende kar, ikke under 1.70 og ikke veldig overvektig har du potensialet til å gjøre det like bra som gutta over på nettdating.

Det er imidlertid ikke bare plankekjøring. En superkjekkas kan bare laste opp noen bilder og sette igang, men dersom man som gjennomsnittlig gutt vil ha resultater alá gutta over (som er HELT ordinært utseende karer) krever det faktisk en god del arbeid og en smart strategi. Dette skal vi snakke om i neste innlegg... og denne gangen lover jeg at det ikke skal gå så lenge til det kommer;)

- Sondre (liker å tease deg)

6 kommentarer:

 1. Liker at dere fremmer nettdatingen, det har jo tidligre vært litt "tabu" belagt, men er jo normalt - så og si, nå.. Liker'e :)

  Har ikke opprettet noen profil selv, men lagd til venninner, kanskje jeg gjør det selv i nærmeste fremtid, hehe :)

  SvarSlett
 2. Jepp:) Hvis man er hypp på å treffe noen bør man satse på flere områder samtidig... byen, sosial sirkel, nettdating og kanskje tom. på gata. Alle har sine fordeler og ulemper!

  SvarSlett
 3. Hvordan definerer dere et gjennomsnittlig bra utseende? ;)
  Det virker som at dere mener omtrent alle menn har muligheter til å gjøre det bra med damer, det jeg lurer på da er om dere har hatt tilfeller der personer rett og slett ikke er attraktive nok utseendemessig selv om de gjør det meste annet relativt bra?

  SvarSlett
 4. @Anonym 00:01: Sondre snakker i denne sammenhengen kun om NETTSJEKKING. På byen har utseendet ekstremt lite å si. Som en god venninne en gang sa: "Utseendet til gutten har bare noe å si når jeg ser han på avstand. Når en gutt har kommet bort og sagt hei har det egentlig ingenting å si".

  Vi har hatt gutter på Bootcamp som har overrasket OSS ved å få telefonnummer og kyss fra jenter som er "modell-pene" selv om de er kraftig overvektige, kjempelave, eller langt fra klassisk pene. Å være "kjekk" handler lite om hvor pen man er, men ALT om hvordan man ter seg og oppfører seg i forhold til omgivelsene.

  SvarSlett
 5. Til Anonym, 20.03.11 00:11:

  Har du sett Atle Brynestad? Han ser mildt sagt ikke ut som Justin Bieber, men han drar bra damer. Han har penger, ja. Og makt. Og en personlighet som damer synes er attraktiv. Osv.

  Det er jo eldgammel visdom, og fortsatt like aktuelt (i og med at det er genetisk), at i livet og jakten på en reproduksjonspartner, så spiller kvinner på ett kort (skjønnhet) og menn på flere kort (sosial status, velstand, bra fremtidsutsikter, gode allianser, og alt annet som definerer "replication value").

  Med andre ord: hvis du ser ut som en dass, så prøver du å tone ned dasseffekten så mye som mulig, og kjører HARDT på alle andre parametre. Det som mange prøver på er jo å jobbe hardt, for så å oppnå noe stort, som igjen resulterer i økonomisk og/eller sosial gevinst. Klarer du det, så kommer damene.

  Dessverre er det jo slik at vi er født i Norge, så det å jobbe hardt er et konsept som er fremmed for de fleste av oss, meg selv inkludert :)

  BTW: Bra innlegg, Sondre!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...