mandag 2. mai 2011

Badboyen

Det fins mange definisjoner av en badboy. Dette innlegget vil vise hvordan en stereotypisk badboy ville vært godt kledd. Utseende har mye å si her for hvor bad man kommer til å se ut. Det er nesten et krav at man må være skinna om man skal ha looken fullført. Mange gutter ønsker å få badboy looken, men klarer det ikke grunnet "snilt" utseende. Under ser du eksempler som fungerer veldig bra.
Jenter: Hva syns dere om stilen, og kunne dere hooket opp med en "badboy"?

Gutter: Hva syns dere om stilen, og ville dere vært komfortable med slikt utseende?

PS: Jeg vet passformen til skinnjakka på bildet av Dominic Purcell suger, men prøv og forestill deg det med god passform ;)

- Kim

7 kommentarer:

 1. Når kommer innlegget om Nettsjekking og profiltekst?

  Dere har teasa oss lenge nok med den serien der nå, syns jeg!

  SvarSlett
 2. Ingen kan misslike en god skinnjakke!

  SvarSlett
 3. Ville ikke hooket opp med en badboy, i hvertfall ikke for bad :P

  SvarSlett
 4. Jeg dater en badboy for tiden. Han er veldig selvsikker, interessant og selvstendig. Ikke slem eller dum på noen måte, bare veldig attraktiv ;)

  SvarSlett
 5. Det kommer denne uka;)

  Kult at du nevner det, anonym... selvstendighet er key. Det er ikke snakk om å være slem eller dust mot folk slik gutter ofte tror, det er heller snakk om å gjøre det man vil og ta ledelsen istedenfor å alltid spørre hva jenta vil og la henne lede sånn som de litt for snille guttene gjør.

  SvarSlett
 6. Likte bedre vampyren :)

  SvarSlett
 7. Det er helt awesome med badboys OG vampyrer! Selv liker jeg ikke vampyrserier eller filmer, men stilen er digg. Gutter, ta ledelsen! Og aldri, aldri la dere selv bli tøfler - det er turn-off. Så finn frem skinnjakka ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...