torsdag 26. mai 2011

Jeg elsker Oslo!

Midt i eksamensmaset kommer jeg på at jeg må fornye månedskortet mitt, noe som er kjekt skal jeg komme meg rundt i byen.


Tanken var kjapt ut av døra, kjapt inn igjen for å så fortsette lesingen. Jeg tror jeg var ute i ca 40.min totalt, og jeg blir like overveldet hver gang jeg går ut døra; det er så utrolig mange nydelige jenter som er ute og går i Oslos gater. Jeg klarte å plukke ut FIRE forelske-seg-pene av alle de jentene jeg så på den korte tiden, og jeg var ikke innom sentrum engang.

Selv om dette er en mer eller mindre daglig observasjon vil jeg nok aldri komme over realiseringen av den overfloden vi har av søte og sexy jenter tilgjengelige for oss her i landet, mens vi samtidig har en overflod av de mest sjenerte og tilbakeholdne guttene.

Vi er jammen heldige her til lands.

- Lars

7 kommentarer:

 1. Så sykt sykt enig ;)

  SvarSlett
 2. Er enig med at vi har søte jenter her til lands, men det hadde ikke skadet med et større mangfold :)

  SvarSlett
 3. Er så enig, selv bor jeg i Berlin og hver eneste dag på vei til og fra jobb ser jeg mange jenter som er helt min type. Og det er nesten aldri de samme jentene heller selv om jeg tar samme tog hver dag.

  Gleder meg til sommeren nå, fantastisk digg å være gutt i en stor by om sommeren.

  Ut i parken, saftig steik på grillen, sol, øl og damer. Hva er vel bedre enn det!

  SvarSlett
 4. du lever livet VB! :) studerer du i Berlin?

  SvarSlett
 5. Lars? Du var vel ikke med i miniserien Trekant som vist på NRK3?

  SvarSlett
 6. @siste anonym: Hehe, nei, det var absolutt ikke meg! Har sett innslaget dog, artige greier.. Men jeg hadde nok prioritert noe annet enn prikkedøden og løfting som et av mine 3 viktigste tips;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...