torsdag 19. mai 2011

Den som kler seg bra, føler seg bra


PS: Denne videoen er ca 95% representabel for hvordan hvertfall jeg følte meg etter å ha gått fra "klær er for å holde seg varm og for at ingen skal se meg naken" til "fete klær som sitter bra er syyyykt smooth!"

En slik selvfølelse er en følelse som virkelig syntes på utsiden også. Er det flere enn meg her som har fått erfare forfengelighetens magi?

- Lars

6 kommentarer:

 1. Akkurat slik jeg opplever det også. Det å gå med skikkelige klær og bare kle seg for å holde seg varm er som natt og dag. Merker forskjell bare hvis jeg har på meg litt mindre fete klær av og til også. Litt trist at noe så overfladisk skal ha så mye å si på humøret og selvfølelsen egentlig.

  SvarSlett
 2. Haha, akkuratt sånn følte jeg meg første gangen jeg prøvde en fet skinnjakke også!

  SvarSlett
 3. Nå føler jeg meg som en litt kjip versjon av Per Egil Hegge, men klarer ikke å la være; fåfengelighet betyr vel strengt tatt å komme til kort, mens forfengelighet betyr å være jålete.

  SvarSlett
 4. Takk for en heads up Merlin, Skriveleif ser ut til å ha vært på tokt hos oss! Represalier og korreksjon er utført=)

  SvarSlett
 5. Videoen der slo vel hodet på spikeren min for ett par måneder siden da jeg tok tak i mitt utseende og herremote, følte meg akkurat slik inni, men lot det gå til at jeg bare gikk langs gata og så "megafet" ut bak pilotbrillene og holdt det inne bak en attitude som liknet John Travolta i Grease!

  SvarSlett
 6. Jeg elsker simpelthen tøy! Det å ha et generelt godt humør kombinert med smoothe antrekk = GULL! :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...