søndag 19. juni 2011

Eskaleringen er over halve jobben

Det var i starten av forrige sommer da jeg var ute etter en avslutningsfest for det skoleåret. Det starta med grilling i parken, mye god selskap fra klassekamerater og veldig god stemning. Vi tok festen inn og fortsatte hos meg før vi dro ut på byen i Oslo hvor historien egentlig starter. Det er generelt bare på avslutningsfester og Anders sitt nye prosjekt som er unntakene hvor jeg tillater meg selv å virkelig bli full, og den dagen var en av gangene.

Jeg husker ikke så mye fra den kvelden egentlig(dø-øh!), men det jeg husker var at på veien hjem traff jeg en søt jente utenfor utestedet som gav meg nummeret sitt og som ville at jeg skulle kontakte henne dagen etter, da jeg antageligvis ikke var så full lenger. Det viste seg at det var en nederlandsk turist som hadde vært i Norge noen dager hos noen norske venner, og som skulle dra igjen om ikke så lenge.


Ett par dager senere var hun ute med sin venninne fra Nederland som hun reiste med, og ville at jeg skulle møte henne. Siden det var to av dem og en av meg prøvde jeg å få med en kamerat, men han "orket" ikke å ta en tur på den tirsdagen pluss at han skulle på jobb dagen etter; de fleste jeg pleier å henge med var bortreist for sommeren akkurat da, så da møtte jeg dem alene.

Vi endte opp på Mono på Youngstorget i Oslo og tok oss en øl der og prata videre. Jeg fant ut at jenta mi var en sangerinne og skuespiller i Nederland, og noen måneder senere faktisk vant hun en nederlands filmpris, og jenter med talenter er noe jeg syntes er ekstra sexy.

Vi fortsatte å flørte, og venninna var også veldig keen på å møte en gutt den kvelden(noe som fikk kameraten min som avslo å bli med ut til å angre dagen etterpå). Jeg spurte henne om hun så noen interessanne gutter da vi stod i bakgården, og hun pekte ut en kar faktisk jeg også måtte innrømme var ganske kjekk. Saken var da ganske grei; jeg gikk bort til han, sa hei og introduserte meg selv og sa "jeg har en venninne her som har lyst til å møte deg.. Hun er nederlandsk da, så du må snakke engelsk med henne". Han kikka bort på henne, ble med meg de få meterne som krevdes og hilste på henne; nå var vi plutselig 2 par som hang sammen, og for min egen del visste jeg jo at det tross alt er lettere for jenter å bli med gutter hjem hvis også venninna har en å styre med.


Mange jenter har jo noen triks i ermene de også. Jeg og jenta mi hadde alt kysset litt lett og diskret, men hun ville få ting litt igang for oss alle, så hun oppfordet alle til klining ved å si til de andre at "vi er garantert mye flinkere til å kline enn dere", hvor jeg da skjønte tegninga ganske fort og kyssa henne; kort etter fulgte de andre som ikke skulle være noe dårligere. Et fint lite triks som skaper en morsom og leken overgang hvor konteksten tillater klining midt i en folkemengde uten at det trenger å bli cheesy, heller ikke ovenfor hverandre. Og som det ville vise seg senere, kjekkasen som jeg hadde henta inn for venninna var litt treg i svingene og trengte alle den dyttehjelpen han kunne få.

Det nærmet seg stengetid, og jeg avtalte strategisk med den andre karen om at vi skulle ta med hver vår jente på "nach" hjemme hos hver av oss; vi hadde jo hver vår sikker deal og det var veldig lagt opp til det av jentene også. Han bodde på løkka, jeg på St.Hanshaugen, så vi delte oss kjapt da vi kom ut av Mono.


Da vi kom hjem til meg var det rett på sak. Hjem for "nach" når det er bare to av oss er jo ikke nach, det er jo helt klart hjem for å ha sex. Jeg vet mange jenter irriterer seg over gutter som nøler, som ikke helt tørr eller som ikke tar hintene, og jeg vil ikke være en av dem. Man drar rett hjem for å gjøre det man er interesert i å gjøre med hverandre.

Etter sexen og putepraten lurte hun på hvordan det gikk med venninna si, så hun ringte henne for å undersøke. Til min enorme skuffelse fikk jeg høre at de enda satt på sofaen hjemme hos han OG DRAKK VIN! Og det til tross for at han bodde nærmere Mono enn meg og hadde da en kortere vei hjem.
Jeg fikk låne telefonen hennes og snakka med han;

Lars: Dere har ikke hatt sex enda?
Gutten: Ehn, nei. Vi sitter og tar nach nå.
Lars: Men har du lyst?
Gutten: Ja, jo, jeg har jo det..
Lars: Hun er keen altså, det er bare hoppe rett i det. Hun venter på deg.

Jenta mi vurderte å avtale å møte venninna si, men jeg overtalte henne til å gi dem litt mer tid og bli hengende hos meg litt lenger.
Til slutt så drog hun dog, men vi fortsatte å holde kontakten i ettertid. Og jeg måtte så klart spørre henne da hvordan det ordna seg for venninna henne, og til min enorme glede så ja, de hadde sex til slutt. Good for him, og håper han lærte litt om å ta initiativ og behov for eskalering den kvelden.

- Lars

3 kommentarer:

 1. Haha!

  Det er noe spesielt med jenter utenbys fra ;) De er gjerne ute etter et knull. Ryktet deres spiller ingen rolle i en annen by.

  Elsker det!


  Jonas

  SvarSlett
 2. Koselig gjort :)

  SvarSlett
 3. Uff ja, tenker tilbake paa alle gangene hvor det har vaert aapenbart at alt jeg trenger aa gjore var aa eskalere, men jeg pysa ut. Lyst til aa gaa tilbake i tid, dra meg selv til side og gi meg et slap i trynet + en pep talk.

  Og det aa vaere dritings hjelper ikke mye heller, var paa en festival hvor en dame tok henda mine og plasserte de paa puppa hennes. Men ack, var saa drita at ol var mer interessant enn dama.

  Livet ble mye morsommere etter at jeg laerte aa prove bare for aa se hvordan det gaar (og slutta aa drikke saa mye). Angrer mye mer naar jeg ikke eskalerer enn naar jeg eskalerer og blir avvist.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...