torsdag 2. juni 2011

Vil du diskutere sjekking med folk som har peiling?

Som du sikkert har fått med deg så er vi guttene som skriver denne bloggen instruktører for Sjekkeskolen Gode Vibber. Og som du sikkert også har fått med deg så har vi etterhvert hatt veldig mange gutter på kurs hos oss gjennom de årene vi har holdt på.

Alle som har vært på bootcamp har tilgang til et lukket forum hvor de kan diskutere sjekking med oss instruktørene, og det er dette forumet vi har lyst til å utvide ved å lage en "åpen" del for folk som er interessert i temaet og ønsker å lære mer, men som ikke har tatt Bootcamp enda.

Man kan stille spørsmål til tidligere deltagere, avtale å dra ut sammen, lese artikler fra oss instruktørene, utveksle erfaringer og generelt diskutere hva som helst.

MEN:

Vi ønsker å holde det litt intimt og hyggelig (jo flere kokker jo mere søl osv), så planen er at vi kun holder det åpent for registrering fra og med i dag og ut Juni, etter det vil det ikke gå ann å registrere seg lenger.

Kriterier for å registrere seg: Du må være mer eller mindre fast leser av bloggen og stort sett enig i filosofien vår (det finnes andre forum for folk som er "The Game"-frelste "PUA's"). Du kan enten være gutt eller jente (vi jobber med å utvikle jentekurs), og du må være GREI og SNILL.

Du kan registrere deg her: www.godevibber.no/forum

eller her: forum.godevibber.no

Gi oss litt tid til å godkjenne brukeren din, så ses vi på innsiden;)

-Andreas

4 kommentarer:

 1. Dette synes jeg er en bra utvidelse av tjenestene dere tilbyr.

  Jeg har faktisk tenkt på om det hadde vært lurt å lage et forum for lesere av denne bloggen, siden mange andre forum har et helt annet syn på det å møte mennesker.

  Jeg håper dette blir et sunt forum, og at det blir en balanse mellom tradisjonell pua-tankegang og tradisjonell jantelov-tankegang.

  SvarSlett
 2. Supern er med!

  SvarSlett
 3. Jeg fikk registrert meg, men får ikke logga inn :O

  SvarSlett
 4. @Anonym 01:32: Send oss en mail hvis problemet fortsetter. Vi godkjenner alle fortløpende.

  Over 60 nye brukere første døgnet, ikke dårlig!:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...