torsdag 13. oktober 2011

10 ting menn HATER å høre under sex!Etter å ha snakket med en del kompiser om temaet, har jeg funnet frem til 10 setninger vi gutter ikke liker så godt å høre når vi har sex. Gutter er forskjellige, så denne lista gjelder nok ikke for alle gutter, men alle setningene jeg har funnet fremt til går igjen hos flere av kompisene mine.

Det meste på lista er jo egentlig sagt i beste mening, og jenter er stort sett veldig hensynsfulle og snille mot oss gutter, men det er noe med hvordan vi gutter fungerer som gjør at det blir feil:

1."Fortsett! Ikke stopp!"

Hensikten er jo god. Jenta vil jo bare at du skal vite at hun nærmer seg klimaks og at det du gjør føles godt. Problemet er bare at jenter ikke vet hvor vanskelig det er for oss gutter å kontrollere orgasmen vår, og hvor mye ego vi har i å "holde ut" i akkurat riktig tid. Vi gjør pusteøvelser, tankeøvelser, zen-øvelser og muskeløvelser. Vi biter oss på innsiden av leppa, teller til ti, tenker på bestemødre og matoppskrifter. Når jenta da kommer med setningen "ikke stopp" er det totalt mindfuck. Vi mister følelsen av kontroll, fokuset blir å prestere og å holde ut. Løsningen for deg som gutt: Stopp likevel hvis du føler for det. Et av privilegiene med å være den parten som faktisk har en ereksjon å passe på er at du har lov til å styre showet hundre prosent. Løsningen for deg som jente: Vent til du kommer til det punktet hvor orgasmen er uungåelig, og si heller: "Jeg kommer!" Det er en setning vi liker mye bedre å høre.

2. "Jeg liker best å ha lyset av jeg"

Åja. Men hva om vi liker å ha det på da? Vi gutter tennes i mye større grad av det visuelle enn det mange jenter gjør. For mange gutter er det halve opplevelsen å få se jenta naken. Sex i mørket kan være gøy som avveksling, men HELE tiden? Vi forstår at hun har komplekser for ett eller annet med kroppen sin, men vi gutter ser HELHET, ikke detaljer. For oss spiller det ikke så stor rolle om den ene puppen er litt større enn den andre, at hun har litt brede hofter eller kviser på ryggen. Vi tenner på jenter som føler seg vel med kroppen sin. Det er mye større turnoff med en jente som gjemmer seg bort.


3. "Penisen din er helt perfekt"

I utgangspunktet ikke noe feil med denne eller? Problemet er bare at ALLE gutter har usikkerheter rundt sin egen penis. Er den for liten? Er den rar? Bøyer den for mye mot venstre? For mye oppover? Nedover? Er penishodet i riktig proposjoner til resten? Å si at penisen er helt perfekt tolkes derfor litt som "Den er litt liten, men jeg synes ikke at det gjør noe asså". Det er litt som når en gutt sier "Jeg liker deg sånn du er jeg". Romantisk og fint, men i hodet til jenta hører hun "Du er jo ikke noe fin så klart, men for meg gjør ikke det noe asså". Jenter: Er den stor, så si det rett ut. Er den passe, så si at den er stor. Er den liten så gi han heller komplimenter for andre ting.

4. "Jeg hadde sex med en fyr som hadde stor penis en gang, og det ble nesten FOR stort"

Og jeg var sammen med en supermodell en gang, og hun var nesten FOR pen. I vår fantasiverden har ikke jenta hatt sex før hun møtte oss. Og vår penis er den største hun har sett. La oss få lov til å leve i fantasiverdenen vår. Det spiller ingen rolle om det er sant. Om hun så har fetish for små peniser og fobi mot store. Vi har ikke lyst til å høre om det.

5. "Er det noe galt?"

Ja, det ser du vel. Men nei, det har ikke noe med deg å gjøre. Og nei, det pleier ikke å skje ofte. Og nei, det blir ikke bedre av å prate om det. Det beste du som jente kan gjøre når en mann sliter med å få den opp er å gi han bekreftelse på at du LIKER han og at dere KOMMER TIL å ha sex senere. Det han vil høre er "Vi kan ligge å kose, og heller ha sex i morgen tidlig?" Det skjer ALLE menn en gang i blant hvis man stresser mye og er ikke et problem ved mindre det skjer hver gang over lang tid.

6. "Det gjør ingenting"

Jo, det gjør det jo. Og falsk sympati er ikke det han trenger nå. Enten det er ereksjonssvikt, at han kom for tidlig eller ikke i det hele tatt så er det noe han har lyst til å ordne opp i på egenhånd. Det eneste jenta kan gjøre for å hjelpe han er å gi han bekreftelse på at hun LIKER han, og tenner på han. Ikke ved å si det, men nonverbalt. De fleste ting menn sliter med seksuelt har både en viss fysisk komponent, og en psykisk komponent. Ofte er det prestasjonsangst eller redsel for avvisning som ligger bak, og det beste er derfor om han har mulighet til å tilfredsstille jenta på andre måter. Det verste jenta kan gjøre er å si "Det gjør ingenting" med et oppgitt og tydelig frustrert ansiktsuttrykk, for deretter å rulle seg over med ryggen til.

7. "Hva holder du på med?"

Noe vi trodde du kanskje likte. Men greit. Da prøver vi noe annet. For gutter er avvisning ekstra følsomt under sex. En mer skånsom måte å si fra at det han gjør ikke er noe du setter pris på er å si "Det er godt når du..." og heller fokusere på de tingene han gjør riktig.


8. "Nei. Jeg er ikke sånn"

Denne er litt vanskelig å forklare, men når jenta sier at hun "ikke er sånn" og at noen seksuelle aktiviteter derfor er uaktuelle, så er det akkurat som hun skaper et skille mellom deg som gutt og henne som "ordentlig" jente. Det er akkurat som om hun plutselig har fasiten på hva som er normalt og riktig, og at du nesten var en særing som forsøkte. Selv om du aldri har tenkt til å forsøke, liker gutten ihvertfall å få lov å ha fantasiene sine intakt. Et "Oi, jeg er ikke helt der enda. Men jeg utelukker det jo ikke en gang i fremtiden" lar oss få lov å fantasere videre.

9. "Ta meg hardt"

Det finnes garantert gutter som elsker at jenter sier sånne ting. Men de fleste gutter foretrekker at det er de som har kontroll, og at det er de som får lov til å ha rollen som den harde og dominante. Et "Ta meg hardt" kan være en mindfuck på mange plan. Det første man tenker er: "Tror hun at jeg tenner på at hun sier det?", deretter: "Kanskje hun ser veldig mye porno?", videre: "Kanskje hun har vært med en gutt før som tente på at hun sa sånne ting?", "Er jeg ikke hardhent nok allerede?", "Kan ikke jeg få lov til å styre litt hvor hardt eller mykt det skal være?", og tilslutt "Forventer hun at jeg skal si sånne ting tilbake?". Denne går også litt på punkt nr 1; det er vanskelig nok som det er å kontrollere egen orgasme. Det er ikke alltid man bare kan "kjøre på hardere".

10. "Hæ? Tenner du på DET?"

Eh..neida, jeg bare tulla. Og det er visst siste gang jeg forteller noen om det. JA, vi gutter er gæerne. JA, vi tenner på føtter, indianerkostymer, englevinger og katteører. Det er ikke alltid like logisk. Men det er jo egentlig kjempebra for jenter at vi gutter vet hva vi tenner på. Gutters fantasier er jo i tillegg ofte gjennomførbare i motsetning til "sex med George Clooney". Sex er intimt og man er utrolig sårbar, derfor føles avvisning av personlige fantasier ofte ekstra sårt. Igjen vil vi heller høre "Oi. Jeg er ikke helt der enda, men jeg utelukker jo ingenting en gang i fremtiden".

Gutter: Kjenner dere dere igjen i noen av punktene?


Jenter: Hvilke ting misliker DERE å høre under sex?

-Andreas (tenner på indianerkostymer)25 kommentarer:

 1. Denne lista burde alle jenter lese. Men personlig syns jeg nr. 9 bare er sexy.

  SvarSlett
 2. Herlig blogginnlegg haha!

  SvarSlett
 3. 1."Fortsett! Ikke stopp!"
  9. "Ta meg hardt"

  Foler de to gaar under samme kategori, ogsaa det aa si "hardere" eller alle variasjoner av den. Jeg som gutt har alltid lyst til aa gjore det best mulig for jenta, men sorry klarer ikke peise paa saa hardt jeg klarer i 10 min. Det er faktisk ganske mye arbeid i det ogsaa og jeg vet med meg selv at hvis jeg blir for fysisk sliten saa forsvinner ogsaa ereksjonen min.

  Men hva kan man si som gutt i en slik situasjon? Aa si "nei" rett ut vil odelegge stemningen og naar hun ligger aa skriker "hardere, hardere" saa foles det like ille ut aa bare ignorere henne. Eneste losninga jeg har funnet saa langt er aa snakke med de etter sex om at det bare ikke funker slik og hvis de vil ha det veldig hardt saa er det mye bedre aa gjore det med fingre / dildo. Slenge henne paa magen og presse paa deep spot / a-punkt / hva enn du kaller det funker som regel godt for min del.


  4. "Jeg hadde sex med en fyr som hadde stor penis en gang, og det ble nesten FOR stort"

  Den er alltid kjip. Jeg gikk i nesten to aar og trodde at eksen til dama var mye storre enn meg fordi jeg misforstod hva hun sa, ikke at det plaget meg saa veldig men det er vel alltid i bakhodet et sted. Det viste seg at det egentlig var motsatt, men det ble ikke oppklart for 2 aar ut i forholdet.

  Vet om flere gutter som har faatt seriose problemer etter at jenter hintet frempaa om at de var smaa. Det blir vel omtrent det samme som gutter som hinter frempaa om at noe er feil med jenta, at hun lukter vondt, etc... Det herper selvtilliten saa jeavlig hvis du ikke er veldig sikker paa deg selv (ie. har hatt mye sex med mange partnere uten klager)

  5. "Er det noe galt?"
  6. "Det gjør ingenting"

  Tror de her to kommer av at jenter faktisk ikke vet hvordan ereksjoner fungerer, de antar vel det samme som de fleste gutter tror om andre gutter, at de alltid er kaate og at det aa faa ereksjon er noe gutter kan gjore spontant til en hver tid.

  For slet jeg alltid med ereksjon de forste gangene jeg hadde sex med nye jenter, jeg var nervos og ikke saa erfaren saa da sviktet det selv om jeg hadde aldri saa lyst. De jentene som bare ignorerte det og gjorde andre ting i stede funket det med etter en stund, naar det ikke var saa mye press lenger.

  De jentene som tok det som en personlig utfordring og ville gi handjob / blowjob for aa faa det til aa fungere... funket det ikke med. Det ble bare aa legge enda mer press paa meg naar jeg allerede slet.

  Naa som jeg har laert meg selv aa kjenne bedre vet jeg slike ting og jeg sier i fra at det ikke kommer til aa funke hvis vi gjor det. I stede kan vi heller fokusere paa henne siden jeg har hender og tunge ogsaa.

  Men naar vi forst snakker om dette, gutter burde tenke over mye av de samme tingene naar det er snakk om kvinnelig orgasme.

  http://offourchests.com/a-unified-theory-of-orgasm-2/

  Jeg leste den her om dagen og det ga meg ny innsikt i hvordan jenter fungerer og hva det vil si aa vaere en god kjaereste. Anbefaler samtlige gutter til aa lese den.


  10. "Hæ? Tenner du på DET?"

  Var alltid redd for aa faa denne for naar jeg innrommet de tingene som jeg faktisk tenner paa. Men naa som jeg har blitt eldre og faatt mer erfaring er jeg ikke saa redd for den lenger. Har laert meg at det faktisk er unormalt aa ikke tenne paa merkelige ting. Gutter som sier de ikke har noen spesielle ting de tenner ekstra mye paa lyver som regel, samme som gutter som sier at de ikke masturberer og aldri ser paa porno.

  PS. Sorry for veldig lang post, ble litt lenger enn jeg hadde planlagt.

  SvarSlett
 4. Å huff da, jeg har vist mye å lære.. Tror jeg har sagt rundt halvparten av tingene på listen.

  Det jeg absolutt hater å høre i senge er klissete romantiske ting. Jeg er ikke super keen på å høre hvor vakker jeg er under akten. Generelt liker jeg ikke mye prat i senga.

  SvarSlett
 5. Som Andreas sier, alle punktene treffer aldri alle gutter... men vil tro 80% av dem treffer de aller aller fleste! Dritbra artikkel:D

  PS: Indianerkostymer? Din sjuke jævel!!!

  SvarSlett
 6. @Sondre

  Har du aldri hatt en fantasi om Månestråle??? You know...Sølvpilen
  ;)

  SvarSlett
 7. Kombiner: barbeint, englevinger, indianerkostyme og katteører. Andreas besvimer.

  ah made myself laugh...

  SvarSlett
 8. Sondre:
  Heller indinerkostymer enn katteører!

  Indianerkostyme: http://img.costumecraze.com/images/vendors/rubies/889700-Playboy-Native-American-Princess-Costume-large.jpg

  Katteøre:
  http://www.nationalpetpharmacy.com/CMSImages/PMD%20Images/CatEars.jpg

  mvh en som har hørt nr.10 mange ganger

  SvarSlett
 9. @Anonym 14:22: Hey, det var EKSEMPLER på ting NOEN kan tenne på! :)

  SvarSlett
 10. Pocahontas er sexy

  SvarSlett
 11. Haha, erter deg jeg da!

  Men på mer seriøs prat her; katteører - aaaaww yeah!

  SvarSlett
 12. Wow! Syk cold-read.
  Enig i hver bidig bokstav som står i innlegget!

  Utrolig dårlig stemning når en dame i det tolvte minuttet kommer med: "harder, faster, stronger"-regler.

  Jenter: Les NØYE!

  SvarSlett
 13. Men hvis hardere er det som gjør det godt for meg som kvinne, så må jeg jo si det på et eller annet tidspunkt. For, virkelig, det er mange av oss som liker at det røsker litt. Og jeg har sett ansiktet på gutter/menn etter at de ikke klarte å få meg til å komme, og det er et trist syn (de vet det selv) - det er da vel bedre at jeg foreslår hva jeg liker?

  SvarSlett
 14. @Anonym: Ja seff. Som du selv sier: "på et eller annet tidspunkt". Vi digger jenter som forteller hva de liker. I artikkelen snakker jeg om hvilket tidspunkt som, for mange gutter, ikke er optimalt å si det på.

  SvarSlett
 15. Dette var da jeg var 16 år og skulle ha sex første gang. Hadde prestasjonsangst og hun fant ut at det var lurt å si: "Vis meg hvor MANN du er!". Det er verste tenkelige replikk å dra fram når gutten ikke får den opp. Takk det hjalp...

  SvarSlett
 16. Min verste ting noen har skreket mens vi har hatt sex var Si at jeg er Skitten.
  Jeg fikk helt sjokk og stoppet opp hun sa det 2 ganger til så det endte med at jeg sa det og forsatte. Men ble def satt ut!

  SvarSlett
 17. hva om det bli for hardt. er det lov å si - ro ned!!! ? (for f..&#n)

  SvarSlett
 18. Eksen min hadde en tendens til å se meg dypt inn i øynene, kysse meg og si "skal vi lage en baby?" mens vi hadde sex. Det var skikkelig turnoff (jeg skal ikke ha barn nå, eller på lang tid) og jeg fikk bare angst for at det faktisk skulle bli en baby ut av det.

  Åja, jeg er en jente, og han var fryktelig verpesyk. Endte med at jeg slo opp med han på grunn av det. Sååå.. Babysnakk hører ikke til soverommet med mindre man faktisk er enige om at man prøver på det.

  SvarSlett
 19. Pleier å være stressa alle dager året rundt..
  Så innimellom sliter jeg med å komme, værste er " det går bra" osv..

  SvarSlett
 20. Jeg har visst mye og lære av det her. En gang ble det vakuum når det var rett før han kom. Det ødelegger alt, hørtes ut som jeg hadde den kjempe prompen. Og det jeg svarte med var, var ikke meg. Ler av det nå, men siden har jeg bare traumer av det. Er ikke bare gutta som gjør feil nei.

  SvarSlett
 21. Jeg er jente og det vi/jeg ikke liker og høre er : så fin du: når jeg er naken egentlig så liker vi ikke å prate så mye under sex
  Hilsen sex gal jente

  SvarSlett
 22. Sært med det siste som står her ang. fetisher, da jeg har fått inntrykket av at fetisher er grenseløst syke og at de tilhører folk uavhengig av kjønn, men kan si meg enig i at det er ansett som en typisk jente-greie å virke sårende overrasket over noe som kan ansees som litt abnormalt.
  Kan vi alle bare akseptere at det er normalt å ha syke, om ikke inhumane, fetisher? Og akseptere dette så lenge vi ikke utfører de i praksis mot ufrivillige trær, geiter, folk eller hva enn det måtte være?

  SvarSlett
 23. Det du egentlig sier er at jenter skal holde kjeft og ikke ha egne meninger og ønsker. Takke meg til godt voksne menn som tåler at også vi har behov og lyster og vil vise det. Mister menn tenning av at dama sier "ta meg hardt", så må han heller trene opp selvtilliten enn å legge lokk på dama.

  "Fortsett, ikke stopp". Klart han må det når han ryker før oss. Men finnes jo flere måter å fortsette på selv om snila er dau.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hallusinasjonen din er notert :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...