lørdag 1. oktober 2011

Har du et problem?

Kom over dette fine flowchartet. Det illustrerer egentlig følgende "sannhet":

Finn ut hva som er innenfor din kontroll og fiks det. Er det utenfor din kontroll, så forsøk heller å endre hvordan du ser på det.Ofte er store problemer mindre viktige og farlige enn vi tror. Og mindre problemer kan iblant få store og negative konsekvenser på sikt.

Et mantra jeg ofte bruker er "Er dette EGENTLIG et problem for meg?". Hvis det ikke er det forsøker jeg å glemme det. Finner jeg ut at det er viktig for meg å løse problemet, spesielt på lang sikt, forsøker jeg å finne minst ett skritt jeg kan ta i retning av å løse det, og ta handling med en gang.

-Andreas
3 kommentarer:

 1. Fin post! :)

  SvarSlett
 2. 'In every life there is some trouble,
  if you worry you make it double,
  don't worry,
  be happy'

  SvarSlett
 3. Kort og godt! Flowchartet skulle vært obligatorisk i skolen ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...