tirsdag 18. oktober 2011

Hva skal jeg tenke på før jeg drar ut?Av og til kan det være vanskelig å huske på alt før man skal dra fra vorspiel og ut på byen. Derfor har jeg laget en huskeliste som kan være grei å lese igjennom før du drar ut, eller rett og slett bare memorisere alt som står der.

Poenget er ikke at alle punktene skal være avkrysset, men det er liten tvil om at desto flere som er avkrysset, desto større sjanse er det for at kvelden din går bra.

Husk at dette er noe som kan være greit å huske på FØR du går på byen. Er det punkter du er uenig i eller mener du det burde legges til noen punkter? Skriv i kommentarfeltet.

Huskelisten finner du her.

11 kommentarer:

 1. Et punkt paa lista jeg har et sporsmaal til,

  "Har jeg kledd meg riktig i forhold til stedene jeg skal ut?"

  Hvor viktig synes du det er? Jeg ender alt for ofte med aa dra med venner til mer pop disco steder, personlig er jeg mer inn i rock/metal og kler meg ofte mye "roffere" enn de som drar paa slike steder. Men det er ogsaa slike klaer jeg er mest komfortabel i og jeg ville absolutt ikke folt meg komfortabel hvis jeg kledde meg som resten av folkene paa de stedene.

  Men tror du/dere at jeg hadde gjort det nevneverdig lettere for meg selv hvis jeg kledde meg som alle andre paa stedet?

  SvarSlett
 2. Jeg, og de andre skribentene på 0330, har et enkelt formål med klesstilen - å utelukke minst mulig jenter. Jeg tror at noen jenter DIGGER at du går kledd sånn du går på de stedene, mens du samtidig utelukker en hel del. Men det er jo helt opp til deg :)

  SvarSlett
 3. kan du fortelle litt om klesstilen din? hvordan du går til hverdags, og om du gjør om noe når du skal ut på byen?

  SvarSlett
 4. Eg har eit spørsmål til eine punktet på lista: "Skal jeg ut med folk jeg liker å vere sammen med?" Dersom svaret er nei, bør du ditche følget eller prøve å akseptere situasjonen? For min del har eg lett for å bli satt ut av folk eg ikkje liker. Føler at dette eigentleg ikkje er ein god eigenskap, men er ikkje nødvendigvis riktig å prøve å gjere noko med det til ei kvar tid heller.

  SvarSlett
 5. lol @ sist punkt.

  Noe jeg synes har hjulpet meg stort før jeg har dratt ut på byen(edru og alene), er å skrive ned problemområdene mine på en lapp. Etter det tenker jeg igjennom hvordan jeg skal jobbe med dem den kvelden. Tar med meg lappen ut, og hvis jeg føler at ingenting fungerer, går jeg inn på do og leser hva jeg skrev. Da greier jeg å fokusere bedre.

  Når det gjelder klesstil, så får dere et visdomsord fra meg: Man går ikke på Møllers i dress og slips

  SvarSlett
 6. Liker! Enkel og grei :)

  SvarSlett
 7. Hvor blir det av podcasten?

  SvarSlett
 8. Hvor ofte drar dere gutta ut?

  SvarSlett
 9. Filen fungerer ikke mer...

  SvarSlett
 10. linken funker ikke lenger. noen som har lista ?

  SvarSlett
 11. Filen fungerer ikke mer...

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...