lørdag 22. oktober 2011

Gratulerer med dagen 0330!


I dag må jeg gi meg selv og resten av gutta en klapp på skulderen, og jeg sender en god og varm tanke til alle dere der ut som leser og hører på oss.

Det har vært 365 dager med 379 innlegg. Vi startet en podcast som er ute med 9 episoder og som fortsatt er i produksjon. Vi har hatt jenter på intervju for å hjelpe oss med å skreddersy et eget produkt for nettopp jenter til å kunne sjarmere gutta i senk, et produkt som fortsatt er i utviklingen og som kommer før dere aner ordet av det. Vi har åpnet en del av forumet vår hvor alle og enhver som ønsker å lære og å bidra kan diskutere, og dette forumet har i sammarbeid med våre tidligere deltakere og våre kjære lesere blitt norges mest aktive forum som er 100% dedikert til sjekking som tema.

Gratulerer med dagen til 0330, i dag er du 1 år gammel!

- Lars

14 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen, håper dere kommer til å holde på for alltid!

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med dagen - takk for at dere èr!

  SvarSlett
 3. Grattis med dagen :) hærlig blogg !

  SvarSlett
 4. Haha, for en tilfeldighet, jeg har også bursdag i dag :)

  SvarSlett
 5. Masse gratulerer med dagen :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer, og hjertelig takk for super podcast og en fantastisk blogg :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med dagen, gutta!
  Helt siden jeg først ble kjent med dere og var på Bootcamp har jeg følgt denne bloggen , og lest/hørt hvert eneste innlegg. De to siste innleggene dere har skrevet er nok det beste til nå. Stå på!

  SvarSlett
 8. Gratulerer masse med dagen, Bloggen :))))

  SvarSlett
 9. Gratulerer gutta :)

  SvarSlett
 10. Gratulerer! brukte utelukkende tips fra dere i går, og fikset meg tidenes dame. nydelig jente, alle i baren snudde seg og glante når jeg dro henne med meg i en taxi.. fy for en følelse... nevnte jeg at jeg har slitt med angst i mange år? dere har hjulpet meg enormt det siste året, og jeg er to lønninger unna en bootcamp. gleder meg!

  SvarSlett
 11. Gratulerer! :-)

  SvarSlett
 12. Gratulerer med dagen, 0330! ;D
  Hvor langt har dere kommet med GV-boka?

  SvarSlett
 13. Gratulerer så mye med dagen! Fantastisk blogg som jeg følger fast. Elsker tipsene som gjør deg til den beste versjonen av deg selv istedenfor at man skal endre seg og bli en man ikke er.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...