tirsdag 25. oktober 2011

Podcast: Hva sender man som førstemelding på nettdating?

Og DER ble det tirsdag! Og det betyr at du kan høre på hva vi gutta sto opp grytidlig for å spille inn på søndag!

Andreas er programleder, Sondre forteller hva han anbefaler å sende som førstemelding på nettdating, og Lars forteller hvordan han dater.

I tillegg har Sondre vært og møtt sosiolog Lars Preben Madsen som har lagt forfatterpennen på hylla til fordel for et nytt mannsfrigjørende prosjekt.

Velkommen til 0330 Sjekkeskolen:

Hvis du har iPhone/iPod/iPad, eller iTunes installert på datamaskinen din kan du abonnere, og da blir nye episoder automatisk lastet ned. Det kan du gjøre ved å trykke på denne linken.

Du kan også laste ned programmet som mp3 herfra, eller du kan du benytte denne RSS-feeden.

-0330

PS: Rate oss gjerne på iTunes hvis du liker oss og kom gjerne med feedback, ros og smisk i kommentarfeltet! 

7 kommentarer:

 1. Nå føler jeg meg prippen, for jeg hadde aldri møtt en fyr fra nettet etter 2 uker, uansett tiltrekning... Og jeg hadde også gitt faen da, om han ikke hadde "ventet" til jeg var klar.

  SvarSlett
 2. Det er selvsagt helt OK Bella, du bestemmer seff hva som er riktig for deg:) Og dersom en gutt skriver med deg og synes du virker dritbra kommer han til å vente til du er klar hvis han ikke er helt idiot.

  Fremholder dog at erfaringsmessig så er ikke dette en holdning de fleste jenter på datingsider pleier å ha; de aller fleste av dem er der fordi de er hypp på å treffe en kar. De har, akkurat som oss gutta, funnet ut at det å skrive meldinger i ukesvis lett kan være bortkastet tid... at det er bedre å bruke meldinger til å sikre at vedkommende ikke er gæærn og at man har OK kjemi og noen felles interesser, og så møtes relativt raskt for å se ting an i virkeligheten.

  Hva de SIER når man snakker med dem om disse tingene i en annen setting er én ting... der tror jeg mange ville SI det samme som deg. Realiteten på datingsidene er imidlertid at de aller fleste er helt med om man foreslår en kaffe etter å ha sendt ca. 10 meldinger frem og tilbake. Faktisk vil jenta vel så ofte foreslå det selv før gutten gjør det dersom hun virkelig er interessert.

  SvarSlett
 3. Hmm, så dere sier rett ut at utseende teller mye. I podcasten så blir det refert til at en som fikk meldinger fra 30 jenter på en dag var over gjennomsnittet pen, mens en med normalt/gjennomsnittet fikk 5 meldinger. Dette er jo et ganske stort gap. Dette vil jo reflekteres i vikreligheten også? Så det viser jo at utseende teller mye mer enn dere vil ha det til. Klær/kroppsspråk/oppførsel kan ikke veie opp for utseende?

  SvarSlett
 4. @Anonym 13:53: Nei, vi sier at hvor KJEKK du ser ut på BILDENE på NETTDATING er viktig. I virkeligheten er personligheten din mye viktigere, men på akkurat nett er jenter så i "vindusshoppermodus" at de KUN går etter hvor kjekk du virker på bildene og inntrykket de får av personligheten din (gjennom bilder og tekst).

  Det er mange gutter som opplever at de har draget på byen som ikke får meldinger på nettdating, og det finnes gutter som er populære på nettet, som overhodet ikke får det til på byen.

  SvarSlett
 5. Og som Sondre sier: Ansiktsutrykk og klær er noe av det viktigste for hvor "kjekk" du oppfattes på bilder. Ikke nødvendigvis hvor pen du er fra naturens side.

  Han som fikk meldinger fra 30 forskjellige jenter første døgnet var et ekstremt eksempel på hva som skjer når en fyr som er over gjennomsnittlig pen i TILLEGG får full gjennomhaling av profiltekst og bilder, og viktigst av alt: Får bildene gjennomgått av jentepanel.

  SvarSlett
 6. @ Anonym - Man trenger da ikke lese en blogg for å forstå det. Det er jo opplagt at de som er penere, har en stor fordel her, akkurat som de som er smarte, har en større fordel på skolen, og de som er storspisere, har en større fordel av "taco buffèt" :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...