onsdag 8. desember 2010

5 grunner til å ta en kaffe

Vi i Gode Vibber drar sjeldent til aldri på det de fleste assosierer med en date (røde roser, resturant, kino og adjøkyss). Det vi derimot elsker å gjøre, er å ta en kaffe. Her kommer fem grunner til hvorfor du bør gjøre det samme:


1. Lite tidskrevende, lettvint og billig

Å dra på en klassisk date krever veldig mye av begge parter, både i form av penger og tid. Som regel vet du ikke engang om du faktisk kommer godt overens med personen, og det kan derfor fort ikke være verdt all investeringen. Når man tar en kaffe, derimot, slipper man alt dette. Dersom du ikke kommer overens med personen var det uansett bare 20 kr og en halv time av livet ditt som gikk tapt. Å ta en kaffe trenger for øvrig nødvendigvis ikke bety at du må drikke KAFFE, det kan også være te, eller brus (føler å huske jeg har hørt noen gutter si til meg: Men jeg liker jo ikke kaffe!).

Lars' tips til guttene: 
"Det er lettere og tryggere for jenta å si ja til en kaffe enn kino eller middag. Det øker sjansene drastisk for at hun møter deg."


2. Finne ut hvem personen EGENTLIG er

I Norge, der man SKAL drikke seg drita før man går ut, og byen (trist nok) faktisk er det stedet der man blir kjent med flest nye folk, er sjansen stor for at jenta/fyren du traff dagen før er helt annerledes i edru tilstand. Dersom du treffer en person en halv time over en kaffe, og du faktisk liker personen, er sannsynligheten mye større for at dette er den du en gang skal slå deg ned med.


3. Ingen forstyrrelser

Å treffe andre uten å måtte bry deg om vennene dine som alltd skal komme med en påpekelse eller prøve å dra deg bort fra vedkommende på grunn av misunnelse, er befriende og gjør det utrolig mye lettere å bli kjent. Man slipper også den høye musikken, skrikende mennesker og den random, fulle duden som prøver å få kontakt med deg fra andre siden av bordet.


4. Utvide vennekretsen

Det verste som kan skje, er jo at du får deg en ny venn. Enten vinner du, eller så vinner du. Hvem sier vel nei takk til en vinn-vinn situasjon? Og selv om Ole og Kari, som tok en kaffe sammen en søndag, aldri gifta seg og fikk en rød Volvo, vant derimot deres to beste venner, Jenny og Trygve, førstepremien. Jeg tror nok Trygve hadde blitt glad for det!


5. Bli mer komfortabel i dagligdagse situasjoner

Å lære seg å flørte og ha det gøy i hverdagen er ekstremt viktig. Tenk på hvor mange folk du går glipp av om du bare er åpen for å treffe nye i én bestemt setting. Derfor er det å treffe så nye mennesker, over en kaffe, en gylden mulighet til å bli en mer sosialt oppegående person. Dersom det ikke gikk så bra, har du i alle fall lært noe!


PS: Ikke bestill dobbel mocha. Det er MIN favoritt-drikk!


- Andy

2 kommentarer:

  1. God post, andy. Keep it up!

    SvarSlett
  2. Har faktisk møtt på jenter som prøvde å unngå date ved at hun "hatet" kaffe dater", men gåturer derimot det hadde de ikke noe imot :)
    Hva syns dere om andre type dater? Det jeg elsker med sydney er f.eks mangfoldet av ting å gjøre som MASSIVE asiatiske markeder med alskens rare ting du kan tvinne rundt daten din :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...