lørdag 11. desember 2010

Trondheim


Jeg liker Trondheim. På sommeren vel å merke. Russ uten noen plass å feste, herlig temperatur og pene jenter. Tror vi hadde det morsomste vorset jeg noen gang har vært på. Tre gutter rundt et lite bord. Vi lekte, prata og fjaset. Omsider gikk vi til Samfunnet. Det er visst der alle drar ut i Trondheim.

Han jeg var hos kjente noen som var der. Har du noen gang følt at med en gang du tar i handa på en spesiell person, føles det som det bare klikker mellom dere. Uten å ha utvekslet noe annet enn navnet. Du kan bare se det i øynene hennes, og du merker at begge blir like sjokkerte. Det var det som hendte med den ene jenta.

Vi ble faktisk ikke sittende ved siden av hverandre en gang. Fortsatt møtte hennes blikk meg hver gang jeg så mot henne. Det var rart, litt skummelt og utrolig spennende. Jeg ble sittende å prate med den homofile psykologen som satt ved siden av meg. Interessant kombinasjon, men når du merker at folk bare prater og prater, selv om du ikke virker overhodet interessert i hva han har å prate om, blir du til slutt lei. Det var derfor jeg var slem nok til å inkludere en annen gutt i samtalen, for så å trekke meg ut selv.

Nå kunne jeg endelig fokusere på denne jenta. Jeg flytta meg, og satte meg ved siden av henne. Spurte hva hun gjorde i Trondheim og hvordan hun kjente de menneskene som var rundt henne. Hun studerte til å bli veterinær. Og jeg sa at jeg hata dyr. Hun flirte, mens hun holdt handa framfor munnen. Et smart trekk ettersom jeg er ekstremt svak for sjenerte jenter.

Vi endte opp med å stikke hjem til henne for å se en film kompisen av meg og henne hadde laget sammen. To gutter og ei jente er ikke den beste nach-kombinasjonen tenkte jeg. Heldigvis har jeg verdens beste venner. Kompisen spurte om jeg ville ha henne for meg selv. Han hadde tydeligvis oppfatta at det lå noe i luften. Jeg takket pent ja. Han sa han følte seg dårlig, sendte meg sms med adressen hans og ønsket meg lykke til. Bedre venner får man ikke.

Jenta og meg, endte opp med å ligge og prate på sofaen. Lenge. Sola var alt for langt oppe på himmelen da vi bestemte oss for å legge oss. Hun kledde av seg. Jeg tenkte at hun var penere enn først antatt, før jeg rev av meg klærne og krøp forsiktig inn under dyna, sammen med henne.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...