mandag 13. desember 2010

Drømmejenta til Anders

Dette har jeg gledet meg til. Endelig er det min tur til å skrive om hvordan mine drømmejenter er.

Krøller

Denne kommer garantert ikke som en overraskelse for de som kjenner meg. Jeg elsker jenter med krøller, syntes det er det nydeligste som fins. Noe veldig uskyldig men samtidig rampete over det.


Rødt hår

Det er noe veldig-veldig sensuelt og skittent med rødt hår. Har du samtidig krøller blir jeg nesten automatisk forelska!Biting i underleppa

Jenter som er flinke til å spille på følelser i ansiktet er ekstremt sexy. Det finnes lite som komuniserer jeg har lyst på deg mer enn biting i underleppa.

Øyebruk

Jenter som klarer å bruke øynene er utrolig tiltrekkende.

Er ekstremt søtt når jenter ser opp på meg med et underblikk mens vi snakker sammen.

Uskyldighet
Enten ved at de bare er søte eller ved at de ser uskyldige ut i ansiktet og i klesstilen, mens man samtidig forstår at hun egentlig er en skitten liten pike.


Lekenhet

Dette er kanskje den viktigste. Jeg elsker og leke og kødde. Om hun tar seg selv for seriøst eller ikke forstår at jeg kødder er hun ikke en jente for meg.


Utfordrende klær

En klesstil som er søt, men samtidig utfordrende. Ikke utfordrende som i trashy.


Skatejenter

Er dessverre ikke hverdagskost, men elsker jenter som skater. Det betyr nesten alltid at jenta også har en kul personlighet.


Jenter som fryser

Dette er kanskje en liten perversitet. Jeg liker jenter som prioriterer hvordan de ser ut fremfor hva som er lurt. Å gå i skjørt ute i desember er ekstremt kaldt og dumt, men samtidig veldig tiltrekkende. Det er så dumt at det blir søtt.


-Anders

2 kommentarer:

  1. Jeg fryser :/

    SvarSlett
  2. Hehe, jeg likte alle punktene bortsett fra sistnevnte. Jeg er fra trøndelag, og for å si det slik, når jeg skal gå eller sykle hele veien opp til Gløshaugen i regn/snøstorm blir nok allværsjakka prioritert :P

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...