mandag 20. desember 2010

Normale jenter, æsj.


Da var fristen til å stille oss spørsmål i Spørsmålsrunde 1 ute. Vi kommer til å svare litt sånn tilfeldig fremover, så hvis du var en av de som stilte spørsmål så er det bare å smøre seg inn med litt tålmodighet.

Jeg tenker jeg begynner fra toppen jeg:

Anonym sa...

Hei!

Tror dere at menn kan se om damer er misfornøyd med seg selv på byen?? Jeg vet at dere skriver mest for menn, men kanskje dere kan skrive noe om dette? Og så lurer jeg også på om dere kan fortelle litt mer om hvilke damer dere liker sånn utseendemessig? Dere bruker jo stort sett bilder av dødspene modeller her, men hva med oss vanlige damer??

1 kommentar:

  1. Wow, langt og utfyllende svar her gitt. Kommer dere til å svare like langt på alle de andre spørsmålene eller kan det variere?

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...