fredag 3. desember 2010

Norges styggeste kjekkasKarl Ove Knausgård ble akkurat kåret til Norges kjekkeste mann. Legg dog merke til at det ikke er snakk om Norges PENESTE mann.

Hvis du leste kommentarene som kom etter artikkelen om stygge kjekkaser, fikk du kanskje med deg at en av jentene sa at hun synes denne karen ikke fortjente å være på lista over stygge kjekkaser, fordi han ikke bare er kjekk men også fysisk PEN:


Det bringer oss inn på et nytt interessant tema; nemlig SMAK. Hva slags gutter jenter synes er pene eller stygge varierer veldig fra jente til jente, det er kanskje enda mer individuelt enn hos oss gutter.

Del Toro og Knausgård kan, for EN jente være PENE, men for en annen jente være skikkelig stygge. MEN begge jentene vil som regel være enige om at det er snakk om kjekkaser.

Kjekk = ofte universelt
Pen = mer individuelt

Pen handler mer om hvordan genene dine er sammensatt i forhold til jentas smak, mens hvor KJEKK du er handler mer om hvordan du OPPFØRER DEG sosialt. Jenter synes nesten det er EKSTRA sexy når menn som ikke er klassisk pene oppfører seg som kjekkaser. Jeg tror faktisk Tone Damlie Åberget er EKSTRA stolt over at kjæresten sin, Aksel Hennie, ikke er klassisk pen, men i hennes øyne, skikkelig kjekk.

Det betyr ikke at du trenger å være noen andre enn du allerede er for å være kjekk. Du kan fint være deg selv. Du er nemlig i utgangspunktet FØDT KJEKK. Problemet er bare at du en eller annen gang i løpet av oppveksten sluttet å tro det.

Du har garantert hørt rådet "bare vær deg selv"? Og du har garantert oppdaget at det ikke funker særlig bra?

Rådet er faktisk i utgangspunktet et godt råd. Det betyr ikke at jenter setter pris på at du viser alle dine dårlige egenskaper på første date. Det betyr bare at du kan slappe av og stole på at du allerede er en kjekkas.

-Andreas

1 kommentar:

  1. Dere skriver kjempebra alle sammen, elsker temaene dere skriver om! :) digger dere, og bloggen deres!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...