torsdag 9. desember 2010

Leserspørsmål: Vil han bare være venner?Hei frustrert 18-åring!

Vi takker og bukker for komplimentene. Så langt har vi egentlig bare skrevet om drømmejenta, men vi fortsetter selvfølgelig med noe annet jenterelatert når den serien er over. Og siden dere er så kravstore skal vi prøve å komme med litt mer enn vi har gjort til nå. :)

Jenter som er FOR masete kan være irriterende. Men slike småting du skriver om her tenker generelt ikke gutter over. Det som derimot skjer i blant er at guttene føler de er i samme situasjon som deg. De vegrer seg fra å ta kontakt fordi de ikke vil virke for masete. Og dersom begge parter tenker slik som dette ender det ofte opp med at tiden dreper spenningen som var mellom dere, og dere finner andre gutter/prosjekter. Personlig elsker jeg når jenter tar kontakt, men det er vel mer fordi jeg er ett skikkelig rotehue.

Dersom du har hooka opp med en fyr på byen og vil ta videre kontakt er det ikke verre enn å sende en melding neste dag: ”Hei! Hvordan er formen?”. Den første meldingen er bare for å få svar. Så skriver han nok noe ala: ”Den er bra, litt vondt i hodet. Enn deg?” Da kan du skrive: ”Bra! Lyst å ta en kaffe på søndag?”. Det er ikke verre enn det. Les kaffe-innlegget om du lurer på hvorfor jeg anbefaler kaffe.

Han fyren du prater om er mest sannsynlig ute etter noe mer enn bare å være venner. Min personlige mening er at gutter, som ikke har kjæreste, og som har en jentevenn, mest sannsynlig er keen på å hooke opp med henne. Så selv om han ikke gir inntrykk for at han har lyst til å hooke opp med deg, er det nok det som er den grusomme intensjonen.

Derimot er det veldig mange jenter jeg kjenner som har blitt sammen med bestevennen sin, så det kan jo være greit å finne ut hvordan han er?Og du…

Det er bare å skrive til post@0330.no, eller i kommentarfeltet, dersom du har noen spørsmål. Vi elsker å svare.


-          - Andy

1 kommentar:

  1. "Så selv om han ikke gir inntrykk for at han har lyst til å hooke opp med deg, er det nok det som er den grusomme intensjonen."

    Hahaha, jeg elsker deg Andy <3

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...