fredag 24. desember 2010

Ha en uensom jul.Ikke for å ta livsgleden fra dere som terroriserer "Hvem sin skyld er det at du er ensom?"-innlegget til Sondre, men vi ønsker i alle fall å bruke denne spesielle 24. dagen i desember på å takke alle dere som gjør at vi ikke er ensomme.


Ananas – 19 år gammel jente som greier å vri alt og alle av kommentarene sine til å bli indirekte flørting eller skryting. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har blitt spurt om jeg har datet Ananas enda (noe jeg for så vidt ikke kan være sikker på), men jeg liker å svare: ”Ikke enda.”

Glasskår - som jeg trodde var en liten unggutt helt til jeg prata med henne på msn for to dager siden. Har også en fantastisk blogg som absolutt bør leses.

Romeo – som alltid skriver kommentarer på innleggene 5 dager etter alle andre. Dette kan selvfølgelig ha noe med at han er en av de eneste kenguruene som leser her.

Leonora – som virker som en ganske ny leser. Hun skriver også en sexblogg. Hvem vet, kanskje hun er neste flinkepiker?

Supern – alltid like glad og positiv, og representerer guttene som vi syntes burde begynne å kommentere oftere.

Elise – vår lille, varpeklare venn som kanskje er på grensen til FOR direkte når hun spør oss om å gifte oss med henne gjentatte ganger. Elise har også mest sannsynlig den bloggen i Norge med best innhold i kategorien 0-18.


BlueEyes, Zuzanna, Maria, Pernille, Pianomann og alle andre lesere.

Også har vi jo alle deltakerne som har tatt kurset vår i år:


God jul til alle sammen! Hadde det ikke vært for dere hadde vi vært like ensomme på internett som Anonym er i virkeligheten.


Psst, anonym.. Jo det går an å gjøre noe med det.


- Andy, Andreas, Anders, Lars og Sondre

10 kommentarer:

 1. Holder meg til saken noen ganger og da, utrolig nok.

  Bla,bla,bla.. flørt og skryt!

  God jul!

  SvarSlett
 2. God jul til de flotte gutta som underholder meg med vittig lesing! <3 Håper dere får alt dere ønsker dere =)

  SvarSlett
 3. Jeg glemte det nesten..

  <3

  SvarSlett
 4. Takk for hilsen gutter ;)
  Måtte dere har en fredelig jul, og et godt nyttår ;) !!

  SvarSlett
 5. Hahah! :D God jul gutter, jeg elsker dere også :) Forresten.. Gifte oss?

  SvarSlett
 6. God jul jul :D

  SvarSlett
 7. Dø nå får dere roe dere litt ned guttaboys. Jeg skriver jo ingen sexblogg sånn egentlig :) Mest syting og sånt noe tull for min egen del. Men jeg takker så meget for omsnakken og ønsker dere en riktig god jul!!
  Forresten så gleder jeg meg masse til neste innlegg, dere er ganske så orginale gutteprutter:)

  SvarSlett
 8. God Jul gutta! Beæret over å se meg nevnt i bloggen ^^

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...