tirsdag 8. februar 2011

Hva skal jeg prate om?
"Men... hva skal jeg egentlig snakke om?" Det må være det problemet jeg får høre aller flest ganger av gutter som plutselig har funnet ut at det faktisk går an å bli flink med jenter.

For å være helt ærlig trenger man som regel ikke å prate særlig mye. De fleste jenter elsker å skravle og det største problemet er som oftest å finne av-knappen. Men altså, dersom du absolutt skal si noe: Si det du har lyst til.

For min del lurer jeg i alle fall på om jenta har noen planer om å gå på universitetet og få noe vittig inn i hodet, eller om hun faktisk har tenkt å stå bak disken på Seven-Eleven resten av livet. Jeg lurer på om hun har noe hun brenner for eller om hun er like kjedelig som meg og bruker mesteparten av tiden sin på facebook (for slike jenter liker vi ikke!).

Av og til lurer jeg hvor hodet er når man skal bli kjent med nye mennesker. Er ikke grunnen til at du først tok kontakt med henne at du faktisk vil finne ut om hun er noe for deg? Og til dere som allerede "bare vet" at hun er din soulmate, uten å i det hele tatt ha sagt et ord til henne: Dersom du tilfeldigvis skulle slumpe til å gifte deg med denne jenta, er det ikke en liten fordel at du faktisk vet hvem du skal tilbringe de neste tiårene med?

Og selvfølgelig kan det være en fordel å være morsom. Det er dog ikke nødvendig. I tillegg er grensen mellom å prøve og imponere og være oppriktig morsom meget liten. Det kan også være verdt å tenke på at latter som regel kommer av at det er spenning mellom dere, og at det er stor forskjell på å le for å utløse litt av spenningen mellom dere og å le fordi det faktisk er morsomt. Personlig havner jeg som oftest i den første kategorien: Jeg kan fort bli oppfatta som morsom av andre gutter fordi jeg har for vane å skape spenning som igjen fører til latter. Selv om det jeg sier og gjør nødvendigvis ikke er morsomt i seg selv.

For å oppsummere: Bruk hodet, finn ut om dette er en person du synes er interessant og vær positiv!

- Andy

4 kommentarer:

 1. Har du noen forslag til temaer man kan snakke om?
  ...bare sånn for å få henne igang;)

  SvarSlett
 2. Det med å få i gang.... har hørt at det å få en person til å snakke om seg selv kan fungere godt.

  Kommer forsåvidt på et og annet tilfelle der jeg stort sett har sagt Ja... og ha... mhm, mhm, osv.( Ferdig snart? ;) )

  SvarSlett
 3. Å få henne til å snakke fungerer som bare det, men det er ikke noe for meg.
  Når jeg sjekker jenter er jeg ute etter noen som liker meg for meg, ikke for lytteegenskapene mine.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...