fredag 4. februar 2011

Som man roper i skogen...


Jeg tenkte jeg skulle svare på noen av spørsmålene vi har fått:

Hvor liker dere best å dra ut?
Det kommer HELT ann på hvorfor jeg drar ut. Hvis jeg skal kose meg med en god drink drar jeg gjerne på Bar Boca. Hvis jeg skal sjekke, liker jeg først og fremst å dra på steder jeg ikke har vært før, og på så forskjellige steder som mulig. Det er viktig for meg å kunne være fleksibel, og at jeg kan sjekke opp alle "typer" jenter (for det varierer veldig hva slags jenter deltagerne vil lære å sjekke opp).

-Hvordan kapre en gutt man har holdt på litt med før?
-Hvordan rette opp ett førsteinntrykk?

Det har seg sånn at jeg "holdt på" med en gutt litt, vi flørtet på byen og jeg sov der noen helger, men så syntes jeg han var litt kjedelig og vi var aldri sammen edru unntagen dagenderpå når han kjørte meg hjem etter nattens eventyr. Men nå har jeg hørt rykter om at han holder litt på med en annen jente, så da blir jeg automatisk som et barn ( det jeg vet jeg ikke kan få, MÅ jeg bare ha) Jeg klarer ikke slutte å tenke på han, og innerst inne tror jeg han fremdeles tenker på meg i ny og ned. En venn hadde sett han stå å se på fra et hjørne når jeg stod og danset med en annen gutt og han vennen min sa at han så sjalu ut.. Er det fremdeles håp? Det kan jo hende han ikke er så kjedelig alikevel...
Som regel hvis gutter virkelig er interessert, så tar de kontakt. Unntaket er om han er veldig sjenert, men siden dere allerede har holdt på tidligere uten at han har tatt initiativ til å møte deg utenom fylla er det et ganske tydelig tegn på at han EGENTLIG ikke er så interessert (han er interessert nok til å ha sex med deg, men ikke nok til noe mer). Som Sondre har vært inne på i en tidligere artikkel fungerer jenter og gutter litt motsatt på det området. Gutter sorterer jenter inn i kategoriene "bra nok for sex" og "bra nok for forhold" etter dertil forskjellige kvaliteter. Jenter fungerer nesten litt motsatt; "han er en som jeg gjerne kunne vært sammen med og vist frem som kjæreste, selv om jeg egentlig ikke har så lyst til å ha sex med han". Dette er selvfølgelig OVERFORENKLINGER og generaliseringer til tusen, men det er et snev av sannhet i det.

HVEM er han i headeren?
Det er Kim, før han ble moteguru. Eventuelt Sondre før han begynte å trene. Jeg er litt usikker, det er lenge siden bildet ble tatt.

Hva er favorittfrukten til alle?
Ananas!

Hvis en jente går med tettsittende kjole og er slank med former og det synes i form av små valker at hun har på seg truse, vil dere da bry dere om det eller om at hun er fin, har fin kropp generelt?
For et dustespørsmål, men la gå. Nei, jeg bryr meg ikke om jeg kan se om jenta har på seg truse, gjennom "små valker" på kjolen. Og 99,9% av resten av jordens mannlige befolkning bryr seg heller ikke om det. Og du har for å være ærlig, ikke lyst til å møte den 0,1% som synes det er en dealbreaker. Det er et dårlig utgangspunkt for noe som helst spør du meg.

Dere kjører en del ws i Oslo området, tid blir det ws på vest/sørlandet?
Vi pleier å kjøre kurs i Bergen og Stavanger i blant, og kommer til å sette opp bootcamp i de byene i løpet av sommeren. Hvis du ikke klarer å vente kan jeg anbefale å ta deg en Oslotur. Hvis du holder til i en annen by, så er vi åpne for masing:)

Hva bør du gjør/spise for å passe på at kroppen/hodet er "100%" klar til å treffe folk og være sosial? Jeg skal svare helt seriøst: Drikk rikelig med vann når du står opp, unngå sukker, få i deg grønnsaker og spis en banan eller to rett før du drar ut.

Hva er mulighetene for å få datet en av dere, da? :) Andreas for eksempel. Jeg er hypp. Smiger øker såklart sjangsene, men vi er for det første veldig travle og elendig kjærestemateriale sånn sett, og for det andre er vi uforholdsmessig kresne i forhold til hva vi egentlig har å rutte med selv. Med andre ord er vi en gjeng fryktelig dårlige catcher alle sammen. Hvis du allikevel er hypp vil jeg egentlig anbefale deg å prøve deg på Andy, og da er antageligvis beste fremgangsmåte å sende inn en mail med passfoto og en liten tekst om deg selv.

-Andreas (dårlig catch)

2 kommentarer:

  1. Takk Andreas <3

    SvarSlett
  2. Haha.. Dårlig kjærestemateriale? Det var da ikke noe positivt syn på seg. Alt til sin tid, så er jeg sikker på at dere funker bra som kjæreste alle sammen...=)

    Og spm var vel om hun kunne få date noen av dere, ikke om hun kunne kapre en av dere :o)?

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...