søndag 20. februar 2011

Kom deg ut!

Du ja, det er deg jeg snakker til. Mesteparten av jobben er gjort bare du kommer deg ut av døra.
De guttene som treffer masse jenter og får mye resultatere har mange fellestrekk, men det er hovedsakelig EN ting som går igjen hos absolutt alle som er essensielt; de kommer seg ut døra og til der det er jenter. Du kan ikke møte mange jenter om du ikke oppsøker steder hvor du kan møte jenter, helt enkelt. Faktis, bare det å dra ut mye på byen vil i seg selv gi NOE resultater.


En annen ting er å i det hele tatt prøve. Hovedgrunnen til at mange tror at det man leser om i The Game er the shit er at de får et inntrykk av at det fungerer gjennom det de leser, også blir det inspirert til å i det minste PRØVE. Den endringen som gir resultatene er faktisk ikke hovedsakelig triksene de leste om og prøvde ut, men 1) de blir inspirert til å komme seg ut døra og ut der det er jenter, og 2) de PRØVER. Bare det å i det hele tatt prøve vil automatisk gi BEDRE resultater enn før da du ikke turde å prøve noe som helst.


Jeg opplevde et ganske godt eksempel i romjula på hvor lett det KAN være. Jeg var ute med Anders i Oslo, også skulle han møte en jente han hadde holdt på med en stund nærmere stengetid. Det viste seg at hun hadde med seg en venninne, så Anders hadde luftet mulighetene for "nach". Da vi møtte jentene så hilste jeg på dem. Jeg hadde møtt venninna til Anders før, mens hun andre som hun kom sammen med var ny for meg. La oss kalle henne Siri. Jeg begynte å småprate med Siri, også begynte vi alle sammen å gå hjemover.

Jeg prater med Siri mens vi går hjem mot meg, og avstanden mellom oss og Anders og venninna hans blir større og større, uten at Siri reagerer på det annet enn å spørre en gang "hvor ble det av dem?". Jeg fokuserte ikke på noe spesielt da vi prata utenom å bare slappe av, prøve å bli litt kjent med henne og ha en god stemning. Vi kom hjem til meg og satte oss i sofaen og prata litt. Jeg merker at det er en del spenning mellom oss. Det at hun ble med hjem til meg uten å vite hvor det ble av de andre tyder på mye, i det minste NOK, interesse samt at hun føler en del tillit til meg.
For alt jeg vet var hun ute for å få seg noe den kvelden, eller at hun har flørta med noen andre gutter tidligere som kan har dratt opp humøret hennes til å bli med noen hjem. Uansett hva grunnene var til at det gikk så smooth på så kort tid, er man ute en del så vil man komme i slike situasjoner. Det var også det som gav meg min første trekant; kommer man seg nok ut vil sjangsen for at noe skjer øke deretter, man vil da havne på riktig sted til riktig tid noen ganger.
Jeg satte meg nærmere henne og gikk for kysset. Vi klina litt, så forsvant toppen hennes, deretter trøya mi før vi gikk inn på rommet mitt og fullførte.

Å få en jente med hjem så enkelt som i dette tilfellet skjer kanskje en gang i et skuddår, dette var et ekstremeksempel. Men en ting er helt sikkert; det skjer ikke den ENE gangen man drar ut hvert fjerde år.

- Lars

7 kommentarer:

 1. Veldig bra artikkel Lars. Du kommer inn på det mest essensielle av alt, det å komme seg ut å treffe nye mennesker.

  SvarSlett
 2. @ Lars utrolig sant og bra skrevet!
  Aldri gi opp heller om du går ut, er man ute på nattklubber to ganger i uka minst og man byggger opp litt confidence rundt det eller kanksje har med en kvinnlig wing så kan til og med jenter komme bort til DEG. Der de fleste gjør feil er at de tester ut det de har lært kun et par ganger. Blir det samme som jeg skulle meldt meg på verdensmesterskap i bordtennis ved kun å lese om sporten og kun spille et par dager for match start.

  SvarSlett
 3. Tja, om de går ut, men alltid er dritings, så kan det gi noe av samme problemet. Drita er ikke sjarm.

  SvarSlett
 4. Isis: riktig det ja, men er likevel større sjanse for å møte noen enn hvis man blir sittende hjemme (0).

  SvarSlett
 5. http://belindajakobsen.com/sjekketriks-for-dummies/#comments

  Kan en av dere gutta kommentere dette? Det er jo en del jenter som leser bloggen dere. (kanskje til og med en del av deres tidligere erobringer, hehe). Hva skal til for å sjarmere gutta? Vi er jo ute etter dere også ;)

  SvarSlett
 6. Hva skjedde så, dagen derpå, uken etter?

  SvarSlett
 7. I get it. Ute på byen er jo et bra sted å treffe jenter, men det er nok ikke den arenaen jeg trives best på. Har du tips på hvor ellers man lett kan komme i kontakt med jenter?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...