tirsdag 1. februar 2011

Fra Døll til Douche

VG skriver om at Knut Arild Hareide har fått makeover av Jan Thomas. Men her er vi i 0330 langt foran resten av verden. Vi har nemlig skrevet om Knut Arilds makeover allerede for fire måneder siden. Og at Jan Thomas og måtehold ikke er synonymt er heller ingen nyhet her på huset.

Men her er min ÆRLIGE mening om resultatet: Hareide er SINGEL, og han har lyst til å møte KVINNER som han har mer enn to ting til felles med. Med det nye kostymet sitt er han kun attraktiv for MENN og jenter på fjorten. Jan Thomas er med andre ord ikke aktuell som kandidat for å bytte ut vår egen moteekspert, Kim.

Og, speaking of douche, her har jeg hentet opp et bilde av James Cameron og to fans av 3D-versjonen av Danser med Ulve...eh.. Avatar.


-Andreas

3 kommentarer:

 1. Måkke være så streng med JT, Andreas!:D

  Agendaen hans mhp. klær og stil er å utrykke kreativiteten sin vha. mote, agendaen vår er å bruke klær og stil til å få deltagerne våre til å bli oppfattet som mest mulig attraktive for det motsatte kjønn.

  Forskjellige mål, forskjellige midler. Men det er SYKT viktig for folk å forst å at "moteriktig" og "tiltrekkende" ikke nødvendigvis er det samme!

  Alle burde lese innlegget du linker til, det er jævvla bra.

  SvarSlett
 2. Hva skjer med at alle "motestylister" digger firkantbriller?? Billig triks, sett dem på offeret og gi han en overdel med unormale farger, så er han blitt ny! Motestylistenes svar på "hvem lyver mest"-åpneren

  Dere får forresten ikke lov til å bytte ut Kim, uansett!! :]

  SvarSlett
 3. Så han godeste Jan Thomas på gata i Trondheim.... var svært så måteholden i klesstilen da.... ;)
  Så ut som en dame med innedag. Manglet bare iskremboksen ;)

  Grå joggebukse og noe annet lettvint... samt noen snåle solbriller.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...