onsdag 9. februar 2011

Lars har skjønt det!

VG kan i dag fortelle historien om danske Lars (som forøvrig har veldig lite til felles med vår egen norske utgave).

Lars traff altså en kvinne på byen... de pratet litt, men utover kvelden kom de bort fra hverandre. Lars husker ikke hva hun het og har ikke nummeret hennes... men han er stormforelsket. Nå rykker han inn annonser til titalls tusen som ledd i et storstilt leteprosjekt for å finne denne kvinnen.

Jeg får jævlig vondt av typer som Lars... de er som regel verdens snilleste, men de har virkelig ikke skjønt NOE SOM HELST om jenter og sjekking. Jeg skriver ikke dette for å drite ham ut, snarere tvert om... jeg skriver dette i håp om at andre snille gutter som ikke har hatt flaks og fått de riktige sjekkeinstinktene inn med morsmelka (farsmelka? Ehrm...) skal begynne å reflektere litt rundt disse tingene.

Derfor spør jeg dere, kjære lesere... hva er det Lars har gjort feil?

Min egen mening kommer i del to av dette innlegget... men inntil da blir det gøy å høre hva dere synes, både gutter og jenter.

- Sondre (snill gutt)

12 kommentarer:

 1. Lars har ikke vifta godt nok med pengepungen sin! :P


  Men tatt i betrakning, når du er så forelska og så erfaren opp i årene, så er det bedre å gjøre noe enn ikke eskalere i det hele tatt?!

  Mulig jeg ikke skjønte spørsmålet. Får håpe bestefar ikke møter for mange gold-diggers.

  SvarSlett
 2. Det han gjorde feil var vel å ikke ta nummeret, annet enn å forelske seg da...

  Resten er vel en desperat redningsaksjon som er dømt til å mislykkes. Stakkars mann, bra han har penger da i hvert fall.

  SvarSlett
 3. To ting som dukker opp som kunne være noe feil:
  Settingen og fremstår desperat...(?)

  SvarSlett
 4. Blr litt skremt jeg av ivrige karer. Men det kan jo hende at journalisten har fremstillt dette så "ivrig" som overhode mulig for å forsvare bruken av forsiden?

  Skal ikke forundre meg om dette plutselig viser seg å være et PR-stunt. "Det er dejlig og være norsk i Danmark!"

  SvarSlett
 5. Han legger jo altfor mye press på den stakkars jenta! Da hun møtte Lars, syntes hun gjerne han virket som en hyggelig fyr, og hadde kanskje vært klar for å møte han igjen. Men, det hun ikke er klar for, er å takke ja til et frieri etter en kort prat på et utested mens hele skandinavia ser på, og gjerne også ønsker å dømme henne som ei riv ruskende gal dame som kun er ute etter penger. Lars er jo millionær han. Hadde bare Lars drukket litt mindre øl den kvelden, vært litt mer klar på hva han ønsket, og husket navn og telefonnummer, så tror jeg hans sjanser hadde vært betydelig større. :)

  SvarSlett
 6. Eg digger det han gjør.
  Han burde kansje tatt telefonnummeret, men alle kunne jort den feilen. Utenom det så går mannen for det han vil ha. Respekt!!

  SvarSlett
 7. Det første jeg tenkte da jeg så forsiden var at jeg ikke akkurat hadde blitt mektig imponert om en fyr som påstår at han er forelska i meg ikke husker navnet mitt.

  Lars har gjort mange "feil" her, hvis man skal tenke på hvordan det funker best å sjekke opp damer. Den ene feilen er jo at det kan virke en smule desperat å betale Dagbladet for å komme på forsiden med et frieri til en kvinne han har møtt én gang og visstnok skal være forelska i.

  Men på en annen side - hva har han å tape? Syns det er kult at folk satser på kjærligheten, samme hva det koste vil. Er forøvrig meget enig med Anniken (som kommenterte over meg) her.

  SvarSlett
 8. Bruker å gjøre dette hver gang jeg ikke klarer å få nummeret til jenter på byen

  SvarSlett
 9. Han har sett for mange romantiske komedier og ikke gjort nok dumme ting for kjærligheten i tenårene.

  Bortsett fra det er han desperat og kravstor. Presset på dama er skyhøyt og om hun takker ja er fallet høyt.

  SvarSlett
 10. Sånn gjør jeg også når han jeg prater med på byen egentlig ikke interesserer meg; går uten å gi fra meg noe kontaktinfo.

  SvarSlett
 11. Etter å ha tenkt litt over det, så kom jeg frem til at han kanskje gjør noe riktig.

  En ting er å være ung gutt med masse valgmuligheter i oslo, en annen ting er 60 år gammel danske.
  Karen er 60 år, damen er antageligvis et sted mellom 40 og 60. Det er ekstremt stor forskjell på hvor mye oppmerksomhet en ung jente og en eldre kvinne får.
  Hvis denne dansken er den eneste som har gitt henne positiv oppmerksomhet det siste halve året, kan stuntet lett oppfattet som maksimalt sjarmerende.

  SvarSlett
 12. @sondre: Det han gjør feil er at han er besatt av en jente han har møtt EN gang på byen. Det er ikke forelskelse eller love, det er galskap, period. han er også veldig value seeker og svært usikker på seg selv.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...