fredag 4. februar 2011

Som man skriker i speilet...

Hvor liker du best å dra ut?
Hovedsakelig drar jeg ut døra, men det hender jeg sniker meg ut vinduet. Det kommer an på situasjonen.


Hvordan sjekker man opp Andy på byen?
Jeg har bare blitt sjekka opp én gang der det endte i sex. Da kom jenta bort og spurte om jeg ville bli med å spille billiard. Det syntes jeg var kjempesøtt.


Jeg sa rett ut til ei jente at hun ikke var attraktiv i det hele tatt, selv om jeg har holdt på med henne en god stund nå. Og hun er veldig pen, men hun spurte meg hva jeg synes om henne, og da falt det ut. Det ødela henne sikkelig. Og nå tror jeg at jeg har ødelagt selvtilliten hennes veldig, hva er det beste for å rette det opp? Skal jeg gjøre noe i det hele tatt?
Noen ganger ramler de teiteste tingene ut av munnen vår, og det er den nærmeste tiden etter det ramla ut det er lettest å fikse opp i det. Å fikse det, samt fortsatt holde muligheten for dere to som et framtidig par åpen, kan bli ekstremt vanskelig. Dog har jeg faktisk vært i en liknende situasjon selv. Det jeg gjorde var å fortelle henne at det var et dårlig forsøk på flørting, og at jeg ikke hadde tørt å si det til henne direkte, men: ”jeg synes faktisk du er utrolig pen altså”. Da lyste hun opp.


Kunne dere legge ut en liten spørreundersøkelse om leserne er gutter eller jente. Synes jo bloggen er mest skrevet for gutter, men har en følelse av at det er veldig mange jenter som leser den.
Det er nok mange jenter her ja, og det setter vi pris på. Vi synes derimot at det ikke finnes nok interessante gutteblogger der ute. Derfor kommer vi dessverre ikke til å endre på innholdet noe videre mer enn det vi allerede har gjort.


Skal vi gifte oss? :)
Jeg har allerede lovet meg bort til ei venninne, men jeg kan selvfølgelig høre om hun er åpen for polygami.


Begynte å lese bloggen deres idag, dødsbra at det faktisk er noen gutter som har slike blogger også! :)
Til det jeg lurte på: Jeg "holder på" med en som bor ganske langt unna. Vi har begge møtt hverandre kun én gang på en sommerleir tidligere i år, og ikke før i august innrømte vi begge at vi hadde følelser for hverandre. Vi snakker mye sammen på chat og av og til tlf. Men jeg merker at det bare blir mindre og mindre av det fordi han er ganske opptatt med jobb o.l. Er det bare fordi vi bor lang unna hverandre at det er vanskelig å holde kontakten, eller er han ikke like interessert i meg lengre?
Mange jenter....
Jeg er kanskje feil person til å svare på dette spørsmålet da jeg overhodet ikke ser poenget med avstandsforhold. Om det er deg eller avstanden som gjør at interessen minker… aner ikke. Men tipper avstanden.


Hvem er jentene i bildene dere bruker i noen innlegg?
Alle jentene vi bruker er jenter vi har hatt sex med…


- Andy (Tøff langt ifra, men langt ifra tøff)

5 kommentarer:

 1. Hahahaha, jeg lo høyt av svaret på første spørsmål.
  Takk, Andy! :D

  SvarSlett
 2. så ALLE bildene dere bruker, er av jenter dere har hatt sex med?
  T.o.m de modellaktige bildene som jenta med rifla?

  SvarSlett
 3. @Romeo: Tror det var ironi fra Andy. Han posta jo et bilde av en million jenter fra en festival. Det kan jo hende at det er haremet hans da men..:P

  SvarSlett
 4. haha...skal ikke se bort ifra at det er fra hans velkjente harem nei ;)

  SvarSlett
 5. Pleier du ofte å skrike i speilet?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...