tirsdag 22. februar 2011

Mine tanker om foreslåtte sjekketriks for jenterInnlegget er en kommentar på dette innlegget: http://belindajakobsen.com/sjekketriks-for-dummies/1) Tre sekunders regelen

Tre sekund.... GO!

Jeg er motstander av denne regelen. For all del, det kan godt være en fordel å bli kasta inn i situasjoner man ikke før har vært i kun for læringens del. Men dersom man er som meg, og vil treffe nye jenter og venner, er dette veldig lite smart. Personlig liker jeg å se an situasjonen. Jeg velger meg ut ei jente jeg har lyst å bli bedre kjent med. Ser litt hvem hun er ute med og prøver å danne meg et bilde av hvordan forholdet deres er. Så prøver jeg å se for meg hvordan jeg kan posisjonere meg når jeg går bort for å hilse. Er det ledig plass i sofaen? Står det en stol jeg kan bruke rundt meg? etc. Når jeg ser dette er på plass, går jeg bort for å hilse. Dersom det ikke er på plass må jeg enten vente for å se om f.eks en stol blir ledig i løpet av noen minutter, eller prøve å få henne bort derifra kort tid etter jeg har hilst.

Det høres kanskje mye ut, men med trening er dette noe som skjer ganske fort. Og personlig mener jeg jenter også bør tenke slik. Spesielt dette med posisjonering er viktig. Man bør ikke ha mye bedre posisjon enn den man sjekker opp, og heller ikke mye dårligere.


2) Åpne samtalen med et spørsmål

Kan sikkert fungere fint for jenter, men har ikke nok erfaring med å bli sjekka opp av jenter, til å kunne bekrefte. Det viser litt interesse, men samtidig ikke for mye. Å starte samtalen med å spørre om å bli med å gjøre noe, vil jeg tro kan fungere enda bedre. "Hei! Lyst å bli med å ta en røyk?" "Hei! Lyst å spille billiard?" etc.


3) Avslutt først

Denne er jeg veldig uenig i. Hvorfor skal man i det hele tatt avslutte samtalen dersom man liker hverandre? For å vise at denne gutten ikke er livsviktig for deg finnes det mye safere metoder enn å gå bort fra han. Med safe mener jeg altså at sjansen for å miste han i løpet av kvelden er mindre.
Om han blir skikkelig full, glemmer deg og begynner å rote med en annen jente er verken noe du kan bli sint for eller kontrollere dersom du går bort fra han.


4) Ta på ham

Dette tipset er derimot gull. Lite er mer tiltrekkende enn ei jente som tør å ta på deg.


5) La han vente (?)

Her er jeg også usikker på hva som er riktig. At "Visse studier tilsier at dersom man har sex på første “date”, mister mannen fort interessen da han allerede har fått det han ville ha." kan være riktig fordi det er en veldig liten prosentdel av gutter som drar med seg jenter hjem første kvelden. Og de som gjør det har ofte en del jenter på lager og ikke alltid er kjærestemateriale uansett.

Når jeg tenker over det har jeg ikke likt jenta bedre eller dårligere om vi ikke har sex første kvelden. Faktisk har jeg dratt med meg hjem de jentene jeg har likt aller best, første kvelden. Tror ikke det finnes noen fasitsvar her. Ergo, det kan ikke gis som et reelt tips.

 
- Andy

4 kommentarer:

 1. 6) Smil og se han i øynene.

  SvarSlett
 2. Nice, Nice , nice..

  Bare husk å få hu jenta til å lese svaret ditt :)

  SvarSlett
 3. Liker dine kommentarer på dette bedre enn mine egne, jo.

  SvarSlett
 4. Kult, takk til både Belinda og Andy:)

  Men jeg gjentar IGJEN: Slå fra dere MYTEN om at gutter mister interessen dersom man har sex for tidlig en gang for alle! Den har oppstått fordi enkelte jenter ikke skjønner at gutten som dumpet dem i utganspunktet aldri var interessert i noe mer enn sex, og fordi enkelte gutter som ikke har draget har en tendens til å slenge dritt om "slutty" jenter. Det siste er bare bitterhet og misunnelse... for når det plutselig er DEM SELV en jente har sex med på første daten spiller det ingen rolle lenger! Jeg har vært en sånn gutt selv, trust me, jeg vet det... den mentaliteten forsvant i det øyeblikket jeg fikk draget selv.

  Det skal dog nevnes at dersom man vil TESTE om gutten bare er interessert i sex kan man godt ha som plan å vente litt... men noen gutter er faktisk så kjipe at de da kan si at de ønsker et forhold, bli kjærester og full pakke, bare for å få hatt litt sex i et par måneder og så dumpe deg.

  Det beste du kan gjøre er å ha sex med de du har lyst til å ha sex med... og dersom du finner deg selv i et mønster hvor du bare treffer gutter som ikke vil ha noe mer enn sex, er det sannsynligvis på tide å senke krava. Mange jenter er blitt "tilvendt" gutter de egentlig ikke ha tjangs på fordi disse gutta gjerne senker krava når det bare dreier seg om sex. Kyniske og harde ord, jeg vet det, men det er sant. For referanse:

  http://www.0330.no/2010/12/gutter-vil-bare-ha-sex-men-aldri-vre.html

  http://www.0330.no/2010/12/sprsmalsrunde-jenter-som-lurer-pa-ting.html

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...