lørdag 20. august 2011

Ananas mot kjønnsvorter

Vi driver en såpass spesiell blogg innholdsmessig at det naturligvis vil være en del personer som vi aldri hadde tenkt ville slumpe borti den, som slumper borti den. Om man går gjennom søkeordene som fører til at folk trykker på linken og kommer hit kan man nemlig se at det ikke alltid er de vi tror vi tiltrekker oss, som kommer hit. Her har jeg laget en liste over topp ti vanligste søkeord for å komme seg inn på bloggen. Alle søkeord som med selvfølgelighet fører hit (som "03:30" eller "Gutt søker jente(r)") har jeg hoppet over og første søkeord på lista er det som er mest brukt, og så videre.

1. Nødt eller sannhet spørsmål
2. Jenter kåte gutter
3. Sengevenn
4. Menn som ikke svarer på sms
5. Gutter hva slags stil liker dere på jenter
6. Sjekking når man ikke er kjekk
7. Jenter over eget nivå
8. Kur mot fylleangst
9. Nødt eller sannhet
10. To jenter samtidig


Dette er noen av de aller mest brukte søkeordene for å komme seg inn her på siden. Av og til begynner jeg å lure på hvem dere lesere er. I alle fall når jeg begynner å ta for meg disse, mindre brukte, men brukte søkeordene:
1. fotfetisj
2. partysvenske sveis
3. hvordan skal man kle på seg
4. små pike sex med jenter
5. drit kule sveiser for 14-15 år gamle gutter
6. full jente mono rød i ansiktet
7. kommer jeg til å vinne i lotto
8. ligger det noe mer enn vennskap å takke ja til å dra på kino med en gutt
9. jeg er en jente som elsker å ha sex med min pappa
10. ananas mot kjønnsvorter

Selv om vi gjerne skulle gitt alle de tipsene dere søker etter, har vi dessverre ikke muligheten til dette.

- Andy (ler fortsatt av Hooverhanden til Andreas)

7 kommentarer:

 1. Haha, genialt! :D
  Første gangen jeg ble sendt til denne bloggen, var vel av kjedsomhet da jeg scrollet gjennom reklame på facebook tror jeg..

  SvarSlett
 2. Hahaha! Totally! :D

  SvarSlett
 3. HAHAH! litt av noen drøye søkeord:-))

  SvarSlett
 4. haha, på grensen til hoover-hand morsomt :D

  SvarSlett
 5. Men seriøst, funker ananas mot kjønnsvorter?

  SvarSlett
 6. Jeg søkte på partysvenske nå og kom hit :P

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...