søndag 21. august 2011

Er det hot med jenter som liker dataspill?

Vi har vært i podcast-studioet vårt i dag; podcasten lanseres på tirsdag, og det gleder vi oss selvsagt til!:D

Under innspillingen kom vi imidlertid av en eller annen grunn inn på temaet jenter som liker dataspill, og vi var vel egentlig enige om at vi syntes det var ganske hot. Men på trikken hjem slo det meg at vi egentlig ikke sa det vi virkelig mente!

Når vi sier at vi synes jenter som liker dataspill er hotte, så gjør vi nemlig en grunnleggende antagelse om at jenta, basert på hvordan hun ser ut, hvordan hun er som person og hvordan hun oppfører seg, i utgangspunktet er tiltrekkende. Isåfall får hun ekstrapoeng for å digge dataspill... men dersom hun IKKE er tiltrekkende i seg selv spiller det INGEN rolle om hun liker dataspill eller ikke! Jenter gjør akkurat det samme; "gutter i uniform er hotte!", sier de... men det de EGENLIG mener er at tiltrekkende gutter i uniform blir enda mer tilrekkende!

Hvordan er dette relevant for sjekking? Fordi det faktisk finnes ganske mange mennesker der ute, kanskje spesielt gutter, hvis "sjekkestrategi" er å forsøke å skaffe seg slike "ekstrapoeng-faktorer" mens de neglisjerer det som VIRKELIG betyr noe, nemlig måten man er på og hvordan man gjør det beste ut av det utseendet man har fått fra naturens side. Før innspilling i dag var jeg på bootcamp og snakket om nettsjekking for helgens deltagere, og på datingsidene er fenomenet spesielt tydelig; det er ikke GRENSER for hvor hardt gutta forsøker å spille på jobben, hobbyene og tingene de eier.

Back to the basics, folkens... jobb med det som betyr noe, ikke med detaljene!

- Sondre (har kjæreste som hater dataspill)

2 kommentarer:

  1. Smakfulle Tom23.08.2011, 18:14

    Nå begynner jeg å bli utålmodig mtp den podcasten. Har venta i hele dag nå :)

    SvarSlett
  2. Ute nååååå:D Vi er tekniske koldrianer, derav litt start-trøbbel;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...