torsdag 25. august 2011

Er DU redd for å skille deg ut? Bra!


De aller aller kuleste leserne våre har nemlig registrert seg på forumet vårt FORLENGST. Og i og med at DU er den KULESTE leseren vår jeg vet om, tenkte jeg at jeg burde minne deg på at du må registrere deg som bruker på forumet vårt snart. Vi andre VENTER bare på DEG!

Som jeg skrev her...
http://www.0330.no/2011/08/vi-apner-sjekkeforumet-i-to-nye-uker.html

...så holder vi forumet vårt åpent for registrering frem til 31. august (litt under en uke til). Diskusjonen går stort sett ut på teorier og teknikker for hvordan man tiltrekker seg jenter.Etter det lukker vi det igjen, sånn at vi kan diskutere HEMMELIGE ting dere som ikke har klart å få ut fingern og registrert dere aldri får vite om! Du skal faktisk ikke se bort ifra at vi ikke har en aldri så liten diskusjon om DEG og hva vi synes om deg AKKURAT NÅ. Så med andre ord har du ikke lyst til å ikke være der.

Vi har også en HAUG med jenter som diskuterer hvordan man sjekker opp gutter i et eget jenteforum der inne:
(Bildet over er et illustrasjonsfoto og er ikke en korrekt gjengivelse av jentene på forumet. Ritualet er heller ikke representativt for den hemmelige forumaktiviteten vi bedriver uten deg).

Så kort sagt: Registrer deg før det er for sent, eller bli syk av fortrytning i etterkant (fortrytning er et norsk ord, look it up).

-Andreas (Fortryter ingenting)

1 kommentar:

  1. Så kult at du la inn bildet fra det siste forumtreffet Andreas :D

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...