mandag 15. august 2011

Er du en "Jack&Jones-gutt"?
-Hadde han noen kjekke kompiser da?

Jeg dyttet Mimmi ertende i siden. Hun la seg ned på ryggen og himlet med øynene.

-Nei! De var en gjeng med Jack&Jones-gutter hele gjengen.

-Haha. "Jack&Jones-gutter"? Er det et eget uttrykk?

-Ja. Du skjønner vel hva jeg mener? Gutter som kjøper klærne sine på Jack&Jones. Kjedelige gutter!

Personlig har jeg et kjærlighet/hat forhold til Jack&Jones. Jeg skal forklare hvorfor. Greia er nemlig at 90% av klærne på J&J er kjedelige og/eller harry. Samtidig er noen av de beste kjøpene mine (sånn økonomisk vs hvor bra klærne ser ut) gjort på nettopp Jack&Jones. Trikset er nemlig å vite hva du skal se etter. Så og si alt av "Premium" -linja til J&J er dødskult, med perfekt passform og den magiske kombinasjonen av tidløst, klassiskt og kult. Den er nemlig produsert av det danske merket Selected, samtidig som prisene faktisk er bittelitt bedre enn på butikkene til Selected (pluss at J&J er mer tilgjengelig rundt om kring i landet).

Disse bildene er av klær fra Jack&Jones, og viser ting JEG personlig synes er dødskult:
I korte trekk: Styr unna uformelige jeans med mønstre og detaljer, styr unna t-skjorter med stram hals og trykk fra obskure ferieøyer du aldri har besøkt og universiteter du aldri har gått på og kortermede skjorter med "kult" mønster og "designer-mønster" på ryggen.

Du har ikke lyst til å være en "Jack&Jones"-gutt. Jenter har tydeligvis til og med et eget ord for det, og det er ikke positivt ment. Det betyr ikke at du trenger å kjøpe DYRE klær, det betyr bare at du ikke bør kjøpe klær som ser HARRY ut.

-Andreas (H&M-gutt som iblant finner dødskule ting på J&J)

PS: Jeg vet at klær er et følsomt tema, og at forskjellige jenter liker forskjellige ting, men det er altså ikke snakk om å kle seg etter en bestemt "stil" eller nødvendigvis å endre den stilen man har. Det er snakk om å gå med klær som passer kroppen, klær som ikke ser helt jævlig ut, og klær som de FLESTE jenter synes ser bra ut. Klær er ikke alfa og omega for om jenta liker deg, men det har en god del å si for førsteinntrykket.

8 kommentarer:

 1. Fikk akkurat en link til denne bloggen. Herlig side som har utrolig mange gode bilde-eksempler til klesstiler jeg selv syns er svært bra. Kommer til å følge bloggen deres.

  Ellers en herlig post, blir letter spysjuk av å se enda en korterma rutete skjorte =P (Innser at jeg selv høres som en dritkvalm soss når jeg sier det =P)

  Keep it up!
  Btw, kikket på logoartikkelen deres. Anders Behring Breivik er så skole-eksempelet på en drittaper som prøver å fremstå som noe mer ved å flashe en logo.

  SvarSlett
 2. Er selv en "Carlings-gutt", om det også skulle vise seg å være et uttrykk ;)

  SvarSlett
 3. Synes ikke det var så verst klær jeg da. Men som du sier, det er personen som bærer klærne. =)

  Jeg har et spørsmål, kanskje litt teit da, men jeg prøver meg siden dere virker som kunnskapsrike gutter =)
  Jeg snakker med en fyr på nettet, og vi skal møtes om ikke så lenge! Senest i går snakket vi om det, og vi har en ganske god tone sammen =) Det som skremte meg litt var at han også hadde blitt invitert på konsert av ei han ble kjent me på en tur i sommer. Han sa han ikke var sikker på om han ville gå, for hun hadde nevnt at det skulle være en date og greier.
  Jeg har vel ingen grunn til å være bekymret for oss to, selv om han går på konsert med henne? Og det at han sa det til meg, viser vel at han bryr seg litt om meg...?
  Jeg sa at det ville bli enda en date-erfaring for ham, noe alle kan lære av. Jeg er bare litt redd for at han skal forsvinne for meg... :P

  SvarSlett
 4. Ah, Jack&Jones gutt! Kjipe jeans med dårlig passform, stygge rutete skjorter med skrift trykt på bak og trykk-knapper. Føler egentlig at det er den mannlige motparten til en veromoda-jenta: Jeans som sitter dårlig og gir en valk på toppen, kombinert med en litt kort hettejakke og "praktiske" sko (pynter seg med blomstrete, kjip tunika).

  SvarSlett
 5. Feminist (22)16.08.2011, 23:03

  Aslaug; Så bra du har funnet en gutt som virker ok og som du liker =) Håper det beste for dere.

  Når det er sagt; Ikke sats alt på ett kort, han gjør ikke det - og er åpen om det. Dere har ikke møttes enda, det finnes ikke noe "dere to" enda. Kanskje det blir dere, kanskje ikke.

  Ikke gjør samme feil som jeg og mange andre har gjort; Nemlig bygge luftslott.

  Gled deg til å møte gutten, gjør ditt for å få det til å lykkes, men prøv å ikke legg mer i det enn hva det gjør - det gjør ikke han og han er åpen om det =)

  SvarSlett
 6. Aslaug: Du har jo ikke møtt han enda :)
  Men har det akkurat sånn selv, er nesten små-forelsket i en jente jeg har snakket med på sukker etter bare etter ett par mld'inger, men jeg vet jo ingenting om hvordan kjemi'en vår kommer til å være.
  Så jeg kommer til å ta ditt råd, er ikke noe å henge seg opp i om det ikke virker, bare ta det som en positiv erfaring.
  Det er jo uansett veldig bra at dere har så god tone og snakker åpent om sånt, sånn det skal være syntes jeg hvertfall.
  Lykke til :)

  SvarSlett
 7. Aslaug,

  nett-gutter (som mange real life-gutter) er bare interessert i én ting, og det er ikke forhold, barn og hvitt stakittgjerde- ikke før de er 45. Det er nemlig lettere for dem å systematisk sortere ut jenter og ta kontakt med alle, fra de som er sånn passe pulbare til de som er helt "wow", enn å fly rundt på byen og prøve seg på jenter. Beklager hvis jeg er direkte. Bare slapp av, ta det helt med ro, og tenk at du skal møte han til kaffe en gang og aldri mer. Hvis det viser seg at han er noe annet enn det jeg skriver her, og det blir flere dates, så er det helt topp. Men er det ikke bedre å ikke ha så høye forventninger og heller bli positivt overrasket (retorisk spm).

  jeg vil ikke være kjip, men både jeg og de andre her, mener det godt. klem.

  SvarSlett
 8. Bra råd =) Tusen takk alle flottinger =D
  21 år og lite erfaring med slikt så jeg tar alt til meg og finner ut hva som funker =)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...