mandag 14. januar 2019

Intervju med Perfekt Profil-deltager

Det hender rett som det er at vi får tilbakemeldinger vi blir veldig stolte av, og da er det vanskelig å la være å skryte skamløst. Det gjør jeg herved, i form av en transkripsjon av en oppfølgingssamtale jeg hadde med en Perfekt Profil-deltaker. Han er selvsagt anonymisert, og har fått lese igjennom denne posten før den ble publisert.

Uansett, kjør skamløst selvskryt!

***

Sondre: Hvis vi tar Tinder først... hva er den største forskjellen fra før til nå?

Chris: Nei altså, jeg har fått matcher mye raskere, selv om jeg har satt instillingene til mer kresne i forhold til alder og avstand, og får vel ihvertfall seks-syv matcher på en dag mot før kanskje tre. Og da har jeg også begynt å bli mye mer selektiv med hvem jeg har trykket "like" på.

Sondre: Så du har vært mer kresen både i forhold til at jentene har vært yngre og at de har vært penere, men allikevel har matchene økt såpass mye?

Chris: Ja.

Sondre: Og Facebook?

Chris: Ja, jeg la ut noen av bildene på Facebook, og da var det en dame som skrev sånn “Kjekkas;)". Men jeg har prøvd å ikke vekke så mye oppmerksomhet på Facebook, fjernet de nye bildene raskt fra feeden og sånn.

Sondre: Og Sukker da?

Chris: På Sukker pleide jeg å få ett gult hjerte fra en dame i måneden kanskje, det var noe som skjedde en sjelden gang ihvertfall, men etter at jeg la ut den nye profilen så har det vært minst to om dagen. Og det er mange fler som besøker profilen også. I tillegg får jeg meldinger fra kvinner uten å ha kontaktet dem først, både på Tinder og Sukker. Det er noe som skjedde ekstremt sjelden før.

Sondre: Hva syntes du om teksten du har på Sukker nå?

Chris: Jeg synes den er blitt mer mandig, eller mer maskulin vibb over hele teksten da... beskrivelsen av meg handler jo egentlig ikke om meg, samtidig som den sier veldig mye om meg. Den er mer punchy.

Sondre: Det handler jo mye om at bildene og teksten skal passe sammen, slik at summen av inntrykkene treffer der den skal.

Chris: Jeg er jo ikke så verst til å skrive, men jeg hadde aldri klart å få det så bra før når det kommer til å rette det mot det som er effektivt ovenfor kvinner, eller de kvinnene som jeg ser etter da. Jeg tenkte egentlig at jeg burde hatt mer alternative bilder, ettersom jeg liker litt kule jenter, men...

Sondre: Min erfaring er at ekstremt stereotype profiler ikke blir interessante nok. Det som blir interessant med en profil er når fyren ikke passer helt inn i formen, ikke er helt sånn som det går tjue av på dusinet, så jeg vil alltid anbefale å ikke gjøre noen til f.eks. en typisk Løkka-fyr eller en typisk vestkant-fyr. Jeg vil alltid anbefale å legge inn noe som...

Chris: Bryter?

Sondre: Ja, ikke sant, bryter. Samtidig som man passer på at knappene som skaper tiltrekning blir trykket på så ofte som mulig. Men dette med bildene... du fortalte jo at du hadde forsøkt å ta bilder før også, sammen med en kompis som hadde en del peiling på det?

Chris: Ja, to fotografer faktisk.

Sondre: Såpass ja. Var det noen forskjeller mellom måten vi gjorde det på da vi holdt på med foto og måten du gjorde det på med de fotografkompisene dine tidligere?

Chris: Ja, altså, han ene er en av byens beste fotografer, og han fikk jo tatt et bilde som funket ok, men han jobber sånn at han bare knipser noen bilder når han føler at det er riktig. Men han fikk ikke frem ansiktsutrykkene eller humørene i meg på samme måte som deg. Jeg hadde ikke trodd det skulle bli så bra, da jeg ser bildene jeg har nå er det liksom, wow. Der ser jeg skikkelig maskulin ut liksom, og sexy på en sånn... på det ene bildet så kommer de trekkene så sinnsykt bra frem, jeg har ikke sett noe bilde av meg hvor de kommer så bra fram.

Sondre: Det er noe med metoden, å systematisk jobbe seg igjennom forskjellige typer ansiktsutrykk, kroppsspråk, vinkler, lys og forhold.

Chris: Jeg prøvde bare å samarbeide, jeg hadde tenkt på dette med dagsform og sånn, så jeg var faktisk litt bekymret, jeg tenkte sånn, kommer jeg til å kunne lære å vise meg fra min beste side? Kanskje dette går galt og jeg ikke får til noen bra bilder? Men det ble jo veldig bra resultater, bedre enn jeg hadde trodd.

Sondre: Synes du det har vært verdt pengene?

Chris: Det er mye penger, det er det. Men ja. Det er noe med metodikken i det man gjør, det å faktisk få en sånn fokusgruppe til å gjøre de viktige valgene. Det her har du klart altså. Jeg var skeptisk, jeg tenkte litt at jeg skulle ta en sjanse, jeg var ikke helt sikker på det. Jeg hadde lest på nettsidene og tilbakemeldingene der, og jeg tenkte ok, jeg vet ikke om jeg helt tror på det, men når de påstår det er så bra må jeg prøve det.

PS: To dager etter intervjuet fikk jeg denne meldingen fra Chris: Seriøst Sondre, det er masse sykt heite damer som er etter meg både på Tinder go Sukker. Hun jeg møtte nå er dritlekker og sa hun leter etter en elsker. Dette jo sykt. Ikke sikkert jeg trenger å sjekke på byen mer!

www.PerfektProfil.no


3 kommentarer:

 1. Det er vell kun Tinder som teller nå for de under 35 ? Var inne og så litt på sukker men de damene som var der var litt sånn " i need a man in my life NOW"

  SvarSlett
  Svar
  1. Det varierer nok litt. Prøv deg frem og finn ut hva du selv syns gir de beste resultatene for deg.

   Slett
 2. Dette er vel ikke en "kvikk fiks" for opplevde "nederlag" i årevis (få matcher, ghosting, avvisning gang på gang, uten sex i to år...)?

  Jeg er en kar som studerer på deltid, har barn på deltid, og jobber på deltid. Det er få studenter på stedet jeg studerer fordi det er lite og skal snart legges ned. Noe som gjør sjekking vanskeligere. På tinder og sukker får jeg så og si matcher, og på alle treffene med unntak av et par som endte med sex på første date (så avvisning), og ei som ble forelska i meg men ikke motsatt, så har det vært enten avvisning, eller plutselig ghosting. På 4 år har jeg truffet bare 3 mer enn en gang. To av de var sex et par ganger, mens hun ene traff jeg tre ganger så ble det drama og ikke flere treff.

  Kostnaden for meg som deltidsstudent, og pappa, er veldig stor, men jeg kunne virkelig trenge å snu dette! Jeg trenger nærhet i livet mitt! Og på sikt en partner jeg kan vokse og utvikle meg med!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...