onsdag 18. juni 2014

Video om nettdating og profiltekst

På Perfekt Profil-sidene ligger det en del små-artikler om nettdating og Tinder; de fleste er nok litt for korte og overfladiske for dere som leser 0330, men noen går litt mer i dybden. Denne videoen om profiltekster, hvor vi analyserer et eksempel, er er et eksempel på det siste.

Blant de korte og enkle artiklene, som er ment mer for nybegynnere og folk som bare vil ha noen kjappe tips, er det en om hvordan Tinder fungerer, en med noen enkle tweaks for å få flere matcher, en om hvor lenge man bør vente før man svarer på meldinger og en om hvordan man nullstiller appen etter å ha brukt den en stund (f.eks. hvis man har fått seg bedre bilder). Det er også en artikkel om hvorfor det å ta bilder til nettdating/Tinder krever litt andre skills enn de man vanligvis lærer på fotolinja, og en med tre raske tips om nettdating.

-Sondre

3 kommentarer:

 1. Kult og få ett konkret innblikk i din verden også Sondre. Nice med tekst og en video som forklarer tankegangen :)

  SOTN

  SvarSlett
 2. Hipp hurra, nytt innlegg! Liker at du går i dybden, og det jeg liker aller best er hvordan du tester ut materialet ditt!

  SvarSlett
 3. Om "Så lenge bør du vente før du sender melding" (http://www.perfektprofil.no/tinder-vente.html):

  Dette her er åpenbart ikke helt korrekt. Hva om du matcher på en torsdag og ønsker å møte henne neste dag? Skal man da vente 12-24 timer med å sende melding? La oss si at du matcher kl 1500 på torsdag. Du venter 12 timer med første melding, altså kl 0300 fredag, men da sover du jo, så du sender melding kl 1200 i stedet. Du får svar to timer senere. Hva gjør du? Venter 12 timer med å sende din neste melding eller svarer du kanskje en time etter henne? Om du skriver henne en melding 12 timer senere så er hun nok ute på byen og får seg pikk av en kar som ikke er deg!

  Det som er viktig på tinder er MOMENT, altså hvordan samtalen bygger seg opp. Det går helt fint å svare henne etter 15 min, 30 min, 1 time etc, så lenge samtalen går fremover. Jeg har selv møtt jenter samme dag jeg har matchet med dem. Jeg avtaler også dater for andre dager samme dag som jeg matcher, gjerne etter en snakk på 2-5 timer (kanskje 3-10 meldinger frem og tilbake), noen ganger mer.

  Poenget er at man ikke får noe særlig moment når man venter 24 timer med å svare. Man ønsker å øke hennes "Buying temperature" (litt ukorrekt i denne sammenhengen, men korrekt nok). Avtal et sted og tid for å møtes når temperaturen når sitt høyeste.

  Jeg sier ikke at 12-24 timer absolutt ikke fungerer, men GV som faktisk har ganske bra og seriøse artikler om nettdating burde i alle fall skrive at moment er ganske viktig.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...