tirsdag 2. september 2014

Alex anbefaler reisemål


Det å reise til et fremmed land er kanskje det beste du kan gjøre hvis du vil lære litt mer om deg selv og verden rundt deg. Alle vi på bloggen er ivrige turister, og det å sjekke jenter på ferie er noe vi liker alle mann. Men hvor skal man reise? Her skal dere få en kjapp anmeldelse av noen av byene jeg har vært i. 


1. Taipei, Taiwan. 

Hvor kan du feste i nattklubber med internasjonal standard, dra på stranden og i jungelen på samme dag? Svaret er Taiwan. Taiwans hovedstad heter Taipei, som er en ukjent perle blant alle som drar på backpackertur til Asia, selv om landet og byen har alt både backpackere og flashpackere kan ønske seg. Billige hosteller med turister, fancy hoteller, eller min favoritt; AirBnB-leiligheter er billig og de er over alt. I Taipei er utelivet bra, byen er pen, prisene hyggelige og jentene pene. Kulturkræsj opplever du lite av, siden Taiwan er ett av de mest vestlige landene i øst-Asia. 

2. Los Angeles, USA. 

Et besøk i USA er ikke komplett uten en tur til gullkystens perle, LA. Byen er helt latterlig stor etter norsk målestokk, og her trenger du dessverre bil for å komme deg rundt. Er du som meg og ikke har lappen, kan du sjarmere deg til at noen kjører deg rundt i bilen sin, men anbefaler at du eller en venn har lappen og at dere ordner leiebil. 

Jentene i Los Angeles er mildt sagt de heiteste i hele verden. Mildt sagt. Jeg spurte aldri, men jeg er sikker på at jenter som reiser dit sier det samme om guttene, det er tross alt snakk om Hollywood-kjendiser, modeller og aspirerende skuespillere det er snakk om. Anbefaler også å ta en biltur ut i ødemarken med par hagler og skyte på ting. Sånt er tross alt bare lov i USA. 

3. Las Vegas, USA.

Det er viktig å ha det gøy her i livet. Gøy kan du ha det hjemme, på ferie, eller i verdens råeste partyby. Personlig velger jeg det siste. Las Vegas er byen der festen aldri stopper. Når du sovner etter en vill kveld på nattklubb, stikker du bare på pool-party morgenen etterpå. Det holder å være her en fire - fem dager, men de dagene husker du forhåpentlig vis resten av livet. 

Nattelivet i Las Vegas er ikke sammenlignbart med noen ting i hele verden, det må bare oppleves for å forstås. Har du vært i noen av disse byene, hva er i så fall dine tanker? Hva er din favorittby?

- Alex

3 kommentarer:

 1. Jeg har selv reist endel rundt i verden i år, bl. a. i Asia. Er enig i at nattklubber i Norge kan være kjipe sammenliknet med de større klubbene i utlandet, er vel ikke mye tvil om det.

  Som nordmann er det alltid kult å være i et land hvor man skiller seg ut, f.eks. Asia, Øst-Europa og alle andre steder hvor folk vanligvis har svart hår. Man får mye mer blikk og slikt da.

  Jeg har også lagt merke til at det er ulike "forretningmodeller" avhengig av hvilket land man går på klubb i. F.eks. i Serbia er det vanlig at man reserverer bord og sitter der hele natten, når man faktisk er på en nattklubb (=dansing). I andre land finnes det ikke røykeplasser siden det er lov til å røyke innendørs. Da er det vanskelig å snakke med jenter når det er høy lyd overalt.

  Skal man reise til en by for å sjekke opp jenter (og selvfølgelig ha det gøy), burde man søke opp byen på forhånd og se hvordan nattelivet er der. Noen steder stenger stedene 0100, andre steder er slik jeg har nevnt over.

  - mrtt

  SvarSlett
 2. Stemmer at det er mer vanlig å reservere bord på klubber i utlandet, nesten alle land har dette systemet på de mer eksklusive klubbene.

  Min check-liste for at et utested er bra å sjekke på:
  - Middels til lavt energi og støynivå. Må være minst ett sted i klubben der det går an å snakke med bittelitt avstand.
  - Enkelt å gå ut og inn. Mulig å gå inn igjen uten å stå i kø en gang til.
  - Eksklusivt. Dyrt å komme inn, kommer ikke inn uten å ha med seg en jente eller to osv
  - I nærheten av der jeg sover i natt.

  Jo flere av disse punktene, jo bedre.

  I LA stenger utestedene klokken 01:30 eller kl 02, men til gjengjeld er det super stemning fra kl 10 - 11 og utover.

  SvarSlett
  Svar
  1. Fin artikkel!

   "I LA stenger utestedene klokken 01:30 eller kl 02"

   Trodde dette var "the Land of the Free"? ;)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...