tirsdag 27. juni 2017

De to viktigste faktorene for å bli flink til å sjekke jenter

Igjen og igjen er det to faktorer som går igjen hos de gutta jeg kjenner som enten er flinke med jenter naturlig, eller som har blitt det etter å ha tatt bootcamp:

1. Erfaring
2. Modellering.Du kommer ikke utenom. Det hjelper ikke å bare lese denne bloggen, boka vår, eller annen sjekketeori. Du er nødt til å komme deg ut av huset og faktisk snakke med ekte jenter. Og ikke bare en gang, men igjen og igjen. Prøving og feiling. Og enda mer feiling. Og tilslutt opparbeide deg en intuitiv forståelse av hva som fungerer.

Men, det holder heller ikke med bare erfaring. Ingen jeg kjenner har blitt skikkelig flinke helt på egenhånd. Du er nødt til å henge med noen som er flinkere enn deg og som kan lære deg opp. Enten aktivt (fortelle deg hva du bør gjøre annerledes) eller, som i mitt tilfelle, passivt. Når jeg var rundt 22 år gammel møtte jeg en fyr som allerede var flink med jenter. Jeg hadde allerede holdt på med sjekking siden jeg var 16 og sjekketeori siden jeg var 18. Resultatene var nesten ikkeeksisterende. Jeg følte jeg hadde god teoretisk forståelse for sjekking, men det var akkurat som om noe manglet. Og det gjorde det. Kompisen min dro jenter tilsynelatende uten å prøve engang. Han hadde aldri noen gode svar på hva han faktisk gjorde, men gradvis smittet kjekkas-mentaliteten hans over på meg.

Jeg begynte å kjøpe inn drikke i tilfelle det ble nachspiel. Jeg begynte å dra ut oftere på byen. Jeg begynte å bruke humor på en måte som jentene likte bedre. Jeg begynte å tro på at vi var "kule gutter". Jeg begynte å se på meg selv som en som jenter likte å være rundt. Tankesett smitter.

Hvis du lurer på hvordan kompisen min hadde blitt flink: Han hadde hengt mye med en eldre kompis som var lokal Casanova i hjembygda si. Med andre ord; modellering.

Forumet vårt er proppfullt av gutter som er flinke med jenter. Du trenger ikke å være tidligere deltager på Sjekkeskolen for å poste i den åpne delen, og mange flinke møter gjerne nye bare fordi det er gøy og fordi de er greie.

Når jeg startet Gode Vibber for over 10 år siden var det fordi jeg ønsket meg kule folk å dra ut med. Forumet vårt har nå over 2000 medlemmer fra hele Norge. I september arrangerer vi hagefest for alle tidligere deltagere på Sjekkeskolen. Jeg håper jeg ser deg der.

-Andreas

4 kommentarer:

 1. Yes. Jeg har samme erfaring med min mer erfarne kompis. Med erfaring og modellering skjer et mentalt skift hvor du genuint begynner å se på deg selv som en kjekkas.

  SvarSlett
 2. Hei :) jeg har lyst til å spørre om noen ting angående sjekking. Hvordan kan jeg prate med dere på tlf eller ansikt til ansikt?

  SvarSlett
 3. Hei :) Jeg har lyst til å prate med noen av dere via tlf eller ansikt-til-ansikt. Hvordan kan jeg gjøre det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Gå inn på www.sjekkeskolen.no/coaching.html og ta kontakt med en av oss der :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...