søndag 7. november 2010

Riktig sted til riktig tid


Jeg var ute med ett par kamerater som jeg vanligvis er. Det var lørdag, og jeg hadde drukket 1-3 øl den kvelden. Klokken var omtrent halv tre, og jeg ante ikke hva jeg hadde i vente.
Inn på utestedet kom en jente jeg såvidt hadde hilst på før på samme stedet, og som jeg hadde kjent igjen og nikket vennlig hei til på butikken der jeg bodde, hun var visst en nabo. Vi hilste, og rett bak henne kom en venninne som hun introduserte meg til. Hun jeg kjente fra før av, Eli, var en ganske søt og tynn rockejente, og venninnen Andrea var en fantastisk pen jente med en slank midje og litt brede hofter, slik jeg liker dem best. Den litt mørke sminken, det sorte lange håret og det sorte korsettet gjorde henne ikke noe mindre sexy heller..

Vi begynte å småprate litt enkelt sammen, og plutselig begynner de å småkysse og kline mens de står rett foran meg som sitter på en barkrakk og ser på.

- Vi er veldig gode venninner, sa Eli mens de begge smilte og kysset litt til, nesten som på utstilling foran meg. Jeg fikk nesten hjertet i halsen da jeg innså muligheten, men anstrengte meg hardt for å se rolig ut på utsiden.

- Hva skal dere videre i kveld? spurte jeg. Det begynte å nærme seg stengetid og stemningen mellom oss 3 var het.
- Vi vet ikke helt enda, svarte Eli, og de så på hverandre.
- Jeg skal ha nach hjemme hos meg, dere kan bli med. Jeg holdt nesten pusten.
- Hvem andre er det som blir med?
- Det er bare oss foreløpig, men det holder for meg.. sa jeg og gav dem et litt lurt smil i munnviken.
- Ok, vi kan bli med.

Det hadde gått ca 5-8 minutter fra jeg traff dem til vi begynte å gå hjemover til meg.

Jeg fikk høre fra Andrea, morgenen etter, at hun og Eli hadde vært åpne for mulighetene for å finne en gutt å dele den kvelden. Resultatet: Jeg fikk oppleve min første trekant.

Noen ganger må man bare være på riktig sted til riktig tid, ta en råsjangs og stole på seg selv.


- Lars

1 kommentar:

  1. Antar at det er slike situasjoner som lar deg vite hva du er god for :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...